Supradyn vitamin hakkında..

Kilo konusunda nasıldır acaba? Erkek arkadaşımin kan sayımı gayet iyi ancak halsizlik ve kilo problemi var. Hem enerjisini yerine getirecek hem kilo aldıracak bi takviye arıyoruz. Bemiks iyi midir?
Kilo aldırmaz canım. Spor yaparak kilo almaya çalışsın, kas yoğunluğunu arttırarak hacim kazanması gerek.

bugün eşim eczaneden aşırı halsizim diye supradyn all days almıl. Inşallah işe yarar ve kılo almadan zinde olurum.

En azından iştah açsın:) Spor yaptigi zamanda alamadi iştahi cok kapali malesef. Teşekkürler cevap için :)

Bebekler,çocuklar ve hayvanlar için iştah açıcı olarak alerji şurubu kullanıyoruz, doktorunuza bir danışın, vitaminden daha etkili sonuç verecektir.

Bebekler,çocuklar ve hayvanlar için iştah açıcı olarak alerji şurubu kullanıyoruz, doktorunuza bir danışın, vitaminden daha etkili sonuç verecektir.
Tamamdir o halde doktorun yönlendirmesine göre alırız o tarz bi ilaç. Teşekkürler tekrardan.

ben de 3 gundur all days kullaniyorum. simdilik pek anlamadim ama zaman gectikce yorum yazarim.

ben hiç meyve tüketmediğim için dönem dönem kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum

Ben 3 aydır düzenli olarak Trocol kullanıyorum ve baya faydasını gördüm. En başta eskisi kadar yorgunluk hissi olmuyo eskiden sürekli halsizlik vardı. Spor yapmak ta lazım tabi ama multivitamin diyorsan Trocol ü tek geçerim. Annem de osteoartrit hastalığı için önerdi doktor. Eklemlerin de ağrı vardı. O sıvıların yerine gelmesine de yarıyormuş galiba

X