Supradyn vitamin hakkında..

Elvinnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
22
9
Arkadaşlar bir kaç haftadır kendimi halsiz,bitkin hissettiğimden ve hafif baş dönmesi yaşadığımdan dolayı üç gündür supradyn vitamin kullanıyorum. Sizde kullandınız mı, faydasını gördünüz mü? birde vitamin alırken pekmez ve bal yemenin herhangi bir sakıncası olur mu?

Ben rastgele ilaç kullanmasını doğru bulmuyorum. doktorlar ne için var , hiç olmadı bir sağlık ocağına gidilebilir.
Şimdi vitaminin ne zararı olacak ki diyenler olabilir ama ya şikayetlerinizin başka bir sebebi varsa?
Eğer hala devam ediyorsa bir doktora görünün.
Ben kronik migren hastasıyım kullanabileceğim belirli ilaçlar var, buna rağmen hafif ataklarda belki geçer diye ilaç almamaya çalışıyorum.
bence kendimiz her kötü hissettiğimizde ilaca başvurmamalıyız.
Bir doktora görünün ve gerekli eğer görürse zaten sizin için uygun ilacı yazacaktır.
Geçmiş olsun.

doktora gitme korkum vardı ama üstüne gittim yendim :) doktor kan sayımıma baktı.. değerler normal fakat supradyn içmeye devam et dedi. biraz psikolojikmiş benim sıkıntılar.. bi de rahatlatıcı bir ilaç yazdı..

Geçmiş olsun Rabbım dermansız dert vermesin
Zaten kadınların hastalıklarının çoğu ya psikolojik yada stresten.

bu ilaçtan çocuklarada var..çilek şeklinde pembeydi benim hatta..yani ben çocukkende kullanmıştım zayıf ve miniciktim die :) ama doktor tavsiyesi ile deil,eczacı bir tanıdık dediğiyle..iştah açtığı kesindi..bana bayağı etkisi olmuştu o zamanlar..2 sene önce falan ben tekrar kendim öyle almak istedim ve aldım..tabi çocuk için olanından deil :) yuvarlak şekilli bişe para gibi yani..valla o çocukluktaki gibi etkisini göremedim..belki faydalıdır bilemem..

suda eriyeninden kullanmıştım ben geçen sene. pek faydasını göremedim. bir kutu bittikten sonra devam etmedim çünkü.
geçenlerde yine kendimi yorgun hissettiğimden bahsedince eczacım yeniden önerdi. bu kez yenilenmiş mi ne başka faydalı bi şeyler katmışlar içine. ama bendeki ilk izlenimi yüzüne hiç ilgilenmedim kendisiyle bi daha :130:

suda eriyeninden kullanmıştım ben geçen sene. pek faydasını göremedim. bir kutu bittikten sonra devam etmedim çünkü.
geçenlerde yine kendimi yorgun hissettiğimden bahsedince eczacım yeniden önerdi. bu kez yenilenmiş mi ne başka faydalı bi şeyler katmışlar içine. ama bendeki ilk izlenimi yüzüne hiç ilgilenmedim kendisiyle bi daha :130:

etkili değil sanırım artık bu ilaçlar..bendede etki olmadı hiç hemde..sanki boş yere kullandım gibi hissettim..hatta bana yaramadı die düşünmüştüm ama sizde deyince sanırım faydası pek yok yani..

ben kullanıyorum arkadaşlar supradny .sabah kahvaltısından sonra içiyorum..öğleden sonraları ofiste uyurdum resmen ..şuan çok aktifim:KK33:

Bende sık sık halsiz hissederim kendimi:KK37:
Supradyn iyi ama bende pek farketmedi, halsizlik aynen devam etti.
Bir dönem Solgar vm 2000 kullandım, o daha iyiydi, sabahları kalkmak, zinde hissetmek filan:KK24:
Ama en işime yarayan pharmaton olduEn Büyük KK
Tabi benim kullanım amacım zinde hissetmekti, baş dönmesi gibi bir semptom yoktu bende..

10gündür kullanıyorum enerji falan vermedi kg alıyorum şuanda hızlı bir şekilde

Merhaba kızlar bende 1 aydır supradyn all day kullanıyorum çok halsizdim canım hiç bir şey yapmak istemiyordu, bu vitamin çok iyi geldi ben çok memnunum :)

Şimdi eski konu hortladı diyenlere ; eski konu varken devam edeyim dedim .
.....

Kızlar supradyn kilo aldırıyor mu , gerçekten yorgunluğa iyi geliyor mu ?
Kullanıcıların yorumunu merak ettim.

gerçekten kilo aldırıyorsa kardeşime söyleyeceğim, rüzgarlı havalarda uçacak diye korkuyoruz :)

Supradyn hiç sevmem, görebileceğiniz en kalitesiz vitamindir. Kabız yapar, mide yakar. Yan etkileri faydasından fazladır.

Size tavsiyem Bemiks C kullanın, 4 liralık bir vitamindir ama piyasada ki tüm multivitmainleri geride bırakır, zararı yoktur zira kanser hastalarında bile güvenle kullanabildiğimiz yegane vitamindir kendisi. Alın, aldırın her gün bir adet için.

Supradyn hiç sevmem, görebileceğiniz en kalitesiz vitamindir. Kabız yapar, mide yakar. Yan etkileri faydasından fazladır.

Size tavsiyem Bemiks C kullanın, 4 liralık bir vitamindir ama piyasada ki tüm multivitmainleri geride bırakır, zararı yoktur zira kanser hastalarında bile güvenle kullanabildiğimiz yegane vitamindir kendisi. Alın, aldırın her gün bir adet için.
Kilo konusunda nasıldır acaba? Erkek arkadaşımin kan sayımı gayet iyi ancak halsizlik ve kilo problemi var. Hem enerjisini yerine getirecek hem kilo aldıracak bi takviye arıyoruz. Bemiks iyi midir?

X