güzel günlerde kuullan canım benim..canım farın renkleri simlimi yoksa mat mı??birde allık ve pudraların sürümü nasıl canım?
tatlım renkleri nasıl sürsene bi... merak ettik topluca ben de alıcaktım şimdi indirim stoğu bitmiş kaldıım :çok üzgünüm:
teşekkür ederim!a.s.farlar simli a.smat değiller ben genelde simli kullanıyorum!güzel ben beğendim!...:1rolleyes:
ayyy canım benimmm sevindim walaaa sositososito ewet canım birde biliyomusun bilmiyorum ama arezia shisedonunmuş walaa öleyse baya iyi çnkü pudraları felan çok iyiymiş shiseidonunhihoyyyt neyse canım öptüm senii Şeniz
bana geldi kızlar!a.srenkleri çok hoşuma gitti hihoyyytcıvıl cıvıl ama düşündüğümden daha küçükmüş!yine de beğendim ben! henüz kullanmadım görüntü itibariyle söylüyorum. kullanınca da yazarım!...
benimde strawberry siparişlerim dün geldi 5gün içinde:teytey: arezia setim ve bare mineraden aldıgım fırçam walaa sete bayıldım hihoyyythihoyyyt
benimde strawberry siparişlerim dün geldi 5gün içinde:teytey: arezia setim ve bare mineraden aldıgım fırçam walaa sete bayıldım hihoyyythihoyyyt