şüpheyle yaşamak...(

bence de araya mesafe koymak öncelikli çözüm. ona eskisinden daha iyi davran; ama evine alma mesela bir süre. yine de ben bir şekilde erkek arkadaşına söylemen gerektiğini düşünüyorum; çünkü diyelim araya mesafe kyodun ve bir süreliğine düzeldi her iey; ama evleince bu kızsenin evine de girip çıkacak, o zaman aklın çıkar bir şey çalınacak evden diye, kendi evidne rahatsız olursun, hem de ailesi belki tedavi edebilir; ama çok çok dikkatli kurman lazım cümleleri. ya da direkt durumu anlatmazsın ama ipucu verirsin erkek arkadaşına bu konuyla ilgili. zor bir durum gerçekten canım allah kolaylık versin.

Arkadaşların dediği gibi bu bir hastalık olabilir. Yani araya mesafe koyman sadece seni kurtarır. O kıza yardım etmiş olmazsın. Ve başkalarının da aynı zararı görmesini önlemezsin. Yapabileceğin en doğru şey (bana göre) önce onun aldığından %100 emin olmak şartı ile sevgiline uygun bir dille anlatmak. Eğer sevgilinle aranda güven problemi yoksa sana inanacaktır. Zaten ailesi sana uzak dur deren belki bu hastalığını bildikleri için böyle söylemiş olabilirler. Sen söylemezsen mutlaka birileri söyler ve o zaman belki daha kötü sonuçlarla karşılaşırsınız.
Dediğim gibi önce en az 2-3 defa onun aldığından %100 emin olarak çık sevgilinin karşısına. Ve o kıza yardım et.

yorumlarınz için teşekkürler.. dediklernz doğru. ama açıkcası ben hastalık olduğunu düşünmüyorum.eline kendi parası geçiyo ve bu konuda ailesinden herhagi bişey duymadım.sadece onun beni aşıırı kıskandığını ve bana bu şekilde zarar werdiğini sandığını düşünüyorum.kıskanç olduğunu dile getiren çok şey duymuştum hakkında.nitekim de başarılı olabiliyo zarar verme konusunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…