katılıyorum ve hatta ondan destek bile isteyebilirsiniz:'şu sıralarda sürekli para kaybediyorum,bak cüzdanım burda,içinde de şu kadar para var,yarın gene bi tuhaflık yaşamamak için sana sorarsam,yerini bana söylersin...'Kaç yaşında bu görümce??
Sevgiline söyleme,söylersen gidip kardeşine sen para çalıyomuşsun diyemeyecek ki.
bir de üzülecek
en iyisi cüzdanları göz önüne koyun onu alırken görürseniz gerekeni yaparsınız ancak.Takipte olun
Başka türlü biraz zor.
katılıyorum ve hatta ondan destek bile isteyebilirsiniz:'şu sıralarda sürekli para kaybediyorum,bak cüzdanım burda,içinde de şu kadar para var,yarın gene bi tuhaflık yaşamamak için sana sorarsam,yerini bana söylersin...'
istese de içinden tırtıklayamaz o vakit...
canım madem öyle, sizde neden kalıyor, mesafeli davransan biraz, giysilerini giymeler falan, bence senden giysi isteyecek kadar yakınlığı bile hissettirmemelisin, ağzına laf verecek bişey yapma ama mesafeli davran
nişanlınsa söyleme konusuna gelince, nasıl söylenirki böyle bişey, söyleme boşver
seni beğenmiyorum falan da neymiş, bence resmi davranmazsan daha çok üzülürsün
hayır işin korkutucu tarafı siz toplu haldeyken bi tatildeyken falan, gene para kaybolur, ihale sana kalır falan, kimse kızına kondurmaz sonuçta, inşallah böyle bi durum yaşanmaz
haklısınız.ben o mesafeyi koyamadım galiba.dediğim gibi burda bi arkadaşım olmadığı için çewremde onu kendime yakın gördüm.ve bu durumlara düştüm.tekrar o mesafeyi nasıl sağlayabilirm ki.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?