Şüphemi? Casus yazılım

arkadaşımın eşi yaptı heerşeyden haberi oluyordu
tm whatsapp yazışmaları vs..
Telefoncuda halletirdi
aklıma geldi inş bu konuyu telefonunuzdan açmıyorsunuzdur

Öncelikle telefonda team wiwer diye bir programa rastladinizmi. Program listesinde supheli görünen bir yazılım varmı. Baktınız ki hiç bişey bulamadınız herhangi bir telefoncuya gotururseniz o söyler size

Takip edilen birşey var mi diye internet de *#21# bunu tuşlayın yazıyordu. Ekranda takip edilen varsa çıkıyor arama tuşuna basın yani ekrana geliyor yazı

Takip edilen birşey var mi diye internet de *#21# bunu tuşlayın yazıyordu. Ekranda takip edilen varsa çıkıyor arama tuşuna basın yani ekrana geliyor yazı
Yazdım böyle çıktı.

Eklentiler

• 8461A97B-031A-4817-A468-6AAA87FCF87F.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 122
Yazdım böyle çıktı.
burada sadece aramaların takip edildiği ya da edilmediği yazıyor

siz en iyisi ya bir telefoncuya ya da yetkili servise götürün
şuan orada tek kullanıcının siz olarak görünmesi uzaktan bağlanmasını engellemiyormuş bir yorumda böyle yazmışlar
buradan ne söylesek akıl yürütsek fayda etmez bence en kısa zamanda telefoncuya gidin

iPhone ve zararlı yazılım o kadar uzak ki. Kesinlikle olduğunu düşünmüyorum. annemde iPhone X vardı kendi kendine bir yerlere girer birilerini arardı dokunmatikinde sıkıntı vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…