Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle telefonda team wiwer diye bir programa rastladinizmi. Program listesinde supheli görünen bir yazılım varmı. Baktınız ki hiç bişey bulamadınız herhangi bir telefoncuya gotururseniz o söyler sizeMerhabalar,
Telefonumda casus yazılım olduğundan şüpheleniyorum yapan kişi sadece eşim olabilir. Neden böyle bir şüphe duydun derseniz mesela operatör e bir mesaj atmıştım dün onay mesajı gelmiş geri fakat yukarıda herhangi bir bildirim çıkmadı tesadüf eseri gördüm ve mesaj anında gitti yok oldu. Bu bu şekilde gerçekleşen 2.olay. Birkaç gün öncede tuş kilidi kapalıyken durduk yere yuvarlak yüklenme simgesi çıktı bikac dakika boyunca devam etti kendi kendine sonlandı.
Youtube da bazI videolar izledim fakat birsey bulamadım. Esim bunu yaptiysa eminin cok zekice yapmıştır. Ben bunu kesin bir şekilde nasil netlestirebilirim baska hicbir fikrim yok.
Ve son olarak eşimle aramız 2-3 aydır felaket kötü ve su an ben ailemleyim böyle bir durumu kesinlestirirsem bosanma konusunda ki kararsizligim bitecek ve bunu delil olarak kullanmak isterim tabiki.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yok annemden açıyorum. Kendi telimi kapalı tutuyorum mümkün mertebearkadaşımın eşi yaptı heerşeyden haberi oluyordu
tm whatsapp yazışmaları vs..
Telefoncuda halletirdi
aklıma geldi inş bu konuyu telefonunuzdan açmıyorsunuzdur
Yazdım böyle çıktı.Takip edilen birşey var mi diye internet de *#21# bunu tuşlayın yazıyordu. Ekranda takip edilen varsa çıkıyor arama tuşuna basın yani ekrana geliyor yazı
Takip edilmiyor bu yazıya göreYazdım böyle çıktı.
Teşekkürler eğer program yüklü olsa burada belli olur muydu? Ve başka bir iPhone cihazı benim telefonuma bağlı olsada çıkarmıydı acaba?Takip edilmiyor bu yazıya göre
burada sadece aramaların takip edildiği ya da edilmediği yazıyorYazdım böyle çıktı.
iPhone ve zararlı yazılım o kadar uzak ki. Kesinlikle olduğunu düşünmüyorum. annemde iPhone X vardı kendi kendine bir yerlere girer birilerini arardı dokunmatikinde sıkıntı vardı.Merhabalar,
Telefonumda casus yazılım olduğundan şüpheleniyorum yapan kişi sadece eşim olabilir. Neden böyle bir şüphe duydun derseniz mesela operatör e bir mesaj atmıştım dün onay mesajı gelmiş geri fakat yukarıda herhangi bir bildirim çıkmadı tesadüf eseri gördüm ve mesaj anında gitti yok oldu. Bu bu şekilde gerçekleşen 2.olay. Birkaç gün öncede tuş kilidi kapalıyken durduk yere yuvarlak yüklenme simgesi çıktı bikac dakika boyunca devam etti kendi kendine sonlandı.
Youtube da bazI videolar izledim fakat birsey bulamadım. Esim bunu yaptiysa eminin cok zekice yapmıştır. Ben bunu kesin bir şekilde nasil netlestirebilirim baska hicbir fikrim yok.
Ve son olarak eşimle aramız 2-3 aydır felaket kötü ve su an ben ailemleyim böyle bir durumu kesinlestirirsem bosanma konusunda ki kararsizligim bitecek ve bunu delil olarak kullanmak isterim tabiki.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler