- 30 Aralık 2023
- 41
- 20
- 24
-
- Konu Sahibi manolya3524
Test kaç dk beklediKizlar sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 3361273
Var gözüküyor..Kizlar sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 3361273
VarKizlar sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 3361273
Adet düzensizliği varken de gebe kalınabilir, birleşmenizi yumurtlama gününüze denk getirdiyseniz ihtimal var. Hangi günler ilişki yaşadığınızı biliyorsanız onlardan sonraki 15. günde test yaparsanız çıkar yüksek ihtimal.Merhaba arkadaşlar bi konuda size danışmak istedim
Ben 52 günde bir adet görüyorum adet düzensizliği varken hamile kalınır mı bilmiyorum
En son 1 Kasım da adet gördüm ve bi sonraki regl tarihim 23 aralık tı
Ama adet olmadım 5 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Ama hâlâ adet olmadım ve kasıklarımdan bacağıma vuran ağrı var belim de çok ağrıyo bunlar adet olmadan önce de yaşadığım belirtiler normalde ama bu ay farklı olarak göğüs ucum sızlıyor kan testi için 2 ocağı bekliyorum sizce gebelik varmı dır ? Aranızda buna benzer gebelik durumu olan var mı
Kurumus gibi duruyor bu test ilk yaptiginiz an da bu cizgi olustuysa olma ihtimali yuksekKizlar sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 3361273
Adet düzensizliği varken de gebe kalınabilir, birleşmenizi yumurtlama gününüze denk getirdiyseniz ihtimal var. Hangi günler ilişki yaşadığınızı biliyorsanız onlardan sonraki 15. günde test yaparsanız çıkar yüksek ihtilmiyorum test yaptığım gün negatifti
Yıl başından sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum o kesin sonucu verir Hakkımda hayırlısıAdet düzensizliği varken de gebe kalınabilir, birleşmenizi yumurtlama gününüze denk getirdiyseniz ihtimal var. Hangi günler ilişki yaşadığınızı biliyorsanız onlardan sonraki 15. günde test yaparsanız çıkar yüksek ihtimal.
Banada yardımcı olurmusnuz iki testte ilk beş dakikada çıktıKizlar sence hamilemiyim
Eki Görüntüle 3361273
var görünüyor, düzenli test yapıp takip edin koyulaşma oluyor mu diyeBanada yardımcı olurmusnuz iki testte ilk beş dakikada çıktı
Bende de aşırı adet düzensizliği var pcos var 2 ayda 3 ayda bazen 6 ayda bir adet oluyorum en so adet tarihim 13 kasım dı 22 gün geçince kan verdim beta hcg 16 çıktı 2 gün sonra 133 2 gün sonra 340 suan kese için bekliyorum .Merhaba arkadaşlar bi konuda size danışmak istedim
Ben 52 günde bir adet görüyorum adet düzensizliği varken hamile kalınır mı bilmiyorum
En son 1 Kasım da adet gördüm ve bi sonraki regl tarihim 23 aralık tı
Ama adet olmadım 5 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Ama hâlâ adet olmadım ve kasıklarımdan bacağıma vuran ağrı var belim de çok ağrıyo bunlar adet olmadan önce de yaşadığım belirtiler normalde ama bu ay farklı olarak göğüs ucum sızlıyor kan testi için 2 ocağı bekliyorum sizce gebelik varmı dır ? Aranızda buna benzer gebelik durumu olan var mı
2 hafta geçtiyse idrarda da kanda da çıkması lazımMerhaba sitede yeniyim :) 1 yıllık evliyim sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz :) 28 günde regli olurum. kasım 31 de regli oldum aralık 4 te bitti. fakat aralığın 24 ünde yani 24 gün sonra yine regli oldum. 28 inde regli bitti. 1 ocakta ilişki oldu. ilişkiden 2 gün sonra sol kasıkta ani bi ağrı oldu ovulasyon testi yaptım çok net pozitif çıktı. ovulasyon pozitif çıktığında adetin 11. günüydü. bugünlerde bi tuhafım 2-3 gündür sol kasığımda ani iğne batmaları oluyor. çok sık idrara çıkıyorum. bel ağrım var ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kanda belli olur mu? adetime 8 gün var test yaptım siyah beyaz yaptığımda gölge şeklinde bir çizgi var
Yaşanan ilişkiden 2 hafta geçti adet günüme 8 gün var daha adet olmadım2 hafta geçtiyse idrarda da kanda da çıkması lazım
erken yumurtlamışsınız, ilişkiden 14-15 gün sonra çıkıyor testlerde, o yüzden çıkar diye düşünüyorumYaşanan ilişkiden 2 hafta geçti adet günüme 8 gün var daha adet olmadımadet gecikmesini mi beklemem gerekiyor kan vermek için
Merhaba kan verdiniz mi acaba sonuç nedirYaşanan ilişkiden 2 hafta geçti adet günüme 8 gün var daha adet olmadımadet gecikmesini mi beklemem gerekiyor kan vermek için