• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli İlişki ve Ella

Biroyku11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
97
11
3
29
cevap verirseniz çok sevinirim. 12 kasimda regl oldum, 16sinde bitti 18inde beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Mide bulantım var kasik ağrım var ve sanırım erken yumurtlama döneminde oldu çünkü ovülasyon testinde 20si pikti 21inde aksam yumurta çatladı teste gördüm. Zevk suyu veya sperm kalmasından korktuğum için acaba ella ise yarar mi? Daha reglme 18 gün var. 25 28 arası regl oluyorum.

ella çok güçlü bir ilaç kendine yapma bunu hamile değilsindir ama hormonlarını bozmuş anlaşılan düzelir yavaş yavaş ben evliliğim ilk zamanları sağlık durumundan dolayı 2 defa 2 ay arayla kullandım şuan 1 senem oldu çocuk istiyorum ama 2 sağlıksız gebeliğim oldu ella çok zararlı o korunsun sen değil

Çok haklısınız bunun bedelini belirsizlikle birlikte ödüyoruz. 😭 Çok fazla arastirma yaptım heryerde farkli bilgi korunup hamile kalan, korunup dış gebelik yasayan, etki etmeyen. Hazır değilim bebis icin Rabbım isteyen herkese nasip etsin ama benim için doğru zaman değil.

ella çok güçlü bir ilaç kendine yapma bunu hamile değilsindir ama hormonlarını bozmuş anlaşılan düzelir yavaş yavaş ben evliliğim ilk zamanları sağlık durumundan dolayı 2 defa 2 ay arayla kullandım şuan 1 senem oldu çocuk istiyorum ama 2 sağlıksız gebeliğim oldu ella çok zararlı o korunsun sen değil
Merhaba döllenme gerçekleşmiş olsa bile ella gebeliği etkiler mi 52 saat sonra aldım ellayı

Ondan emin değilim ama hücreleri öldürebilir
Merhaba adetimden 4 gün sonra 4 kasımda eşimle ilişkiye girdim ve bariz bir şekilde içime boşaldı bir iki saat sonrasında ella kullandım yanlış hatırlamıyorsam ishal durumum olmuştu ama tam hatırlamıyorum aradan neredeyse bir buçuk hafta geçti kasık ağrım baş ağrım ve hafif bir mide bulantım var üç defa test yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gerekiyordu olmadım herhangi olacağıma dair bir belirti de hissetmiyorum ella yan etkiyi yapıyor diye okudum çoğu kaynaktan ama bu belirtiler bir hafta sonra başlaması normal mi yoksa hamile olma ihtimalim var mı

Merhaba adetimden 4 gün sonra 4 kasımda eşimle ilişkiye girdim ve bariz bir şekilde içime boşaldı bir iki saat sonrasında ella kullandım yanlış hatırlamıyorsam ishal durumum olmuştu ama tam hatırlamıyorum aradan neredeyse bir buçuk hafta geçti kasık ağrım baş ağrım ve hafif bir mide bulantım var üç defa test yaptım negatif çıktı bugün adet olmam gerekiyordu olmadım herhangi olacağıma dair bir belirti de hissetmiyorum ella yan etkiyi yapıyor diye okudum çoğu kaynaktan ama bu belirtiler bir hafta sonra başlaması normal mi yoksa hamile olma ihtimalim var mı
Bir kaç gün sonra kan tahlili verebilirsinz hamile kalma ihtimaliniz var ella kullanmış olsanız bile benim hormonlarımı çok bozmuştu ama siz yinede kan tahlili yaptırın

Bir kaç gün sonra kan tahlili verebilirsinz hamile kalma ihtimaliniz var ella kullanmış olsanız bile benim hormonlarımı çok bozmuştu ama siz yinede kan tahlili yaptırın
Sizde yan etkiler ne zaman başlamıştı kullandığıma pişman oldum keşke kullanmasaydım dedim sizce yüzde kaç hamile kalma ihtimalim var

cevap verirseniz çok sevinirim. 12 kasimda regl oldum, 16sinde bitti 18inde beraberlik ama icine boşalmadım dedi şüpheliyim 12 saat icinde ella ilaç aldım. Mide bulantım var kasik ağrım var ve sanırım erken yumurtlama döneminde oldu çünkü ovülasyon testinde 20si pikti 21inde aksam yumurta çatladı teste gördüm. Zevk suyu veya sperm kalmasından korktuğum için acaba ella ise yarar mi? Daha reglme 18 gün var. 25 28 arası regl oluyorum.
Reglne daha 18 gün var belirti arama bence hemen belirti veren bişey değil hamilelik stresten olabilir

İlacı aldıktan hemen sonra mı başlamıştı benimkisi gibi bir bir buçuk hafta geçince mi
İlacı alıp yine korunmasiz iliski yaşadıysanz eğer ki ella sizi bundan korumaz umarım bunu dikkate almissinizdir acil konsepsiyon ilacı doğum kontrol hapı değil tek bir korunmasiz iliski yasadiktan sonra kullanır. Eğer ilacı aldim o beni korur diyip korunmasiz iliski veya icine bosaldiysa tehlikeli

Hamilelik belirtisi için değil yumurtlama döneminden korkuyorum ben. İlacı aldm ama 3 gun sonra yumurtlama oldu.
Yumurtlama dönemlerinde zaten zaman zaman öyle belirtiler oluyo ilaç almışsınız iyi bir ilaç kendisi tutacağını sanmam yinede geri çekilmeye çok güvenmeyin prezervatif kullanın derim

Back