Şüpheli gebelik, öksürük, kramp?

Kaybolmuscennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
1.374
1.443
133
Herkese merhaba. Biliyorsunuz bir boş gebelik geçirdim. Geçtiğimiz haziranda kürtaj oldum.
O zamandan beri korunmuyoruz. Artık bu ay da adet olursam soğan kürüne vs başlayacaktım.
Ciddi bi takip sürecim olmadı, olsa da buna uyum sağlayamadım eşimin saatlerinden dolayı.
Hatta bu ay yumurtladığım günlerde evde yoktu. Görevdeydi bir kaç gün gelmedi.

Bugün test yaptım çünkü aşırı öksürüyorum bilinçsizce bitki çayı veya ilaç içmemek için. Sonuç ekte. Adete 4 gün var. Yarın kan verip sonuca göre doktordan ilaç yazmasını isteyecegim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucagını boş bırakmasın. Tam olarak sevinemedim. İçimdeki korkuyu yenemiyorum. Yeniden kötü bir şey yaşamanın korkusu var üzerimde.
Galiba kalp atışını duyana kadar da bunu aşamayacağım .

Öksürmekten uyuyamıyorum. Kasıklarıma kramp giriyor. Sağ tarafım özellikle ağrısı bacagıma vuruyor. Öksürme hissi geldikce su içiyorum ama yine de rahatlatmıyor.
Zararı olmayacak, geceleri öksürmemi hafifletecek önerileriniz var mı.
Çünkü saatler sürüyor öksürüklerim. Başım,karnım ve kasıklarım acıyor öksürmekten.

Herkese teşekkürler

Eklentiler

• Screenshot_20190306-222821_Gallery.webp
    Screenshot_20190306-222821_Gallery.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 311
Tebrik ederim korkularını çok iyi bilirim .
Kürtajdan sonra tekrar gebe kaldıgımda ne kan verdim be doktora hemen gittim .
6+2 de ilk kontrol muayeme gittim o gün gelene kadar stresten mahvoldum ..
ama çoo şükür kalp atışını duyduk .
Ama korku bittimi hayır :(
Sanırım hiç bitmeyecek ..

Rabbım sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinnn

Tebrik ederim korkularını çok iyi bilirim .
Kürtajdan sonra tekrar gebe kaldıgımda ne kan verdim be doktora hemen gittim .
6+2 de ilk kontrol muayeme gittim o gün gelene kadar stresten mahvoldum ..
ama çoo şükür kalp atışını duyduk .
Ama korku bittimi hayır :KK43:
Sanırım hiç bitmeyecek ..

Rabbım sanada sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinnn
Gerçekten öyle.
Hiç kimseye yaşatmasın rabbim.
Galiba bende bir ay geçmeden gidemem doktora.
O şüpheleri yaşamak istemiyorum yeniden.
Sizde sağsalim kucağınıza alın inşallah

• Beğen
Reactions: H E
Hayirli olsun. Insallah bebeginiz sımsıkı tutunur size ve kucaginiza alirsiniz.
Zeytinyagi varsa onunla pekmezi isitip icin sicak sicak bogazinizi yumusatir. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim. Amin. Güzel dilekleriniz için sağolun
Zeytinyağı ve limon içicem uyumadan. Keçiboynuzu pekmezim var çünkü.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamile olduğum dönemde birkaç kez grip oldum. Hep bal limon ve karabiber ile geçirdim ben daha çok al ve limon kaybatip içtim bol bol meyve tükettim öyle iyi geliyordu birde dinlemek her iki durum içinde önemli özellikle bebek için çok daha fazla önemli

Korkuların çok normal.
2kayıp yaşayan biri olarak ,doğum yapıp kucağına alana kadar o korku geçmicek.
İyi düşün iyi olsun.
Ilık ballı su ya da süt içebilirsin.
Ben ılık suya taze zencefil rendelerdim balla limon koyardım doktorum önermişti mide bulantımada iyi gelirdi.sen tabiki doktora danışmadan birşey yapma..

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hamile olduğum dönemde birkaç kez grip oldum. Hep bal limon ve karabiber ile geçirdim ben daha çok al ve limon kaybatip içtim bol bol meyve tükettim öyle iyi geliyordu birde dinlemek her iki durum içinde önemli özellikle bebek için çok daha fazla önemli
Amin allahın izniyle.

Teşekkürler bu arada. Acaba yerleşme evresinde tehlikeli olurmu limon vs ondan korktum. Komşum ıhlamuru bile bir bardak fazla içme dedi. Hatta elma bile koyma dedi. Kanı sıvılaştırır dedi. Ay şuan kafam çok karışık

Korkuların çok normal.
2kayıp yaşayan biri olarak ,doğum yapıp kucağına alana kadar o korku geçmicek.
İyi düşün iyi olsun.
Ilık ballı su ya da süt içebilirsin.
Ben ılık suya taze zencefil rendelerdim balla limon koyardım doktorum önermişti mide bulantımada iyi gelirdi.sen tabiki doktora danışmadan birşey yapma..
Ballı zencefilli ıhlamur içtim dün. Nedense mide bulantısı yaptı. Hatta hamile oldugumu bilmeden içtim. O yüzden tedirginim .
Çok çol teşekkür ederim bu arada. Sağolun . Allah yaşatmasın kimseye

Herkese merhaba. Biliyorsunuz bir boş gebelik geçirdim. Geçtiğimiz haziranda kürtaj oldum.
O zamandan beri korunmuyoruz. Artık bu ay da adet olursam soğan kürüne vs başlayacaktım.
Ciddi bi takip sürecim olmadı, olsa da buna uyum sağlayamadım eşimin saatlerinden dolayı.
Hatta bu ay yumurtladığım günlerde evde yoktu. Görevdeydi bir kaç gün gelmedi.

Bugün test yaptım çünkü aşırı öksürüyorum bilinçsizce bitki çayı veya ilaç içmemek için. Sonuç ekte. Adete 4 gün var. Yarın kan verip sonuca göre doktordan ilaç yazmasını isteyecegim.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucagını boş bırakmasın. Tam olarak sevinemedim. İçimdeki korkuyu yenemiyorum. Yeniden kötü bir şey yaşamanın korkusu var üzerimde.
Galiba kalp atışını duyana kadar da bunu aşamayacağım .

Öksürmekten uyuyamıyorum. Kasıklarıma kramp giriyor. Sağ tarafım özellikle ağrısı bacagıma vuruyor. Öksürme hissi geldikce su içiyorum ama yine de rahatlatmıyor.
Zararı olmayacak, geceleri öksürmemi hafifletecek önerileriniz var mı.
Çünkü saatler sürüyor öksürüklerim. Başım,karnım ve kasıklarım acıyor öksürmekten.

Herkese teşekkürler
Oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegnz.oksuruk icin salep,balli sut,pekmez,oneririm tabi doktor size uygun ilac vericektir

Amin allahın izniyle.

Teşekkürler bu arada. Acaba yerleşme evresinde tehlikeli olurmu limon vs ondan korktum. Komşum ıhlamuru bile bir bardak fazla içme dedi. Hatta elma bile koyma dedi. Kanı sıvılaştırır dedi. Ay şuan kafam çok karışık
Ay limon bilemedim ama ihlamur önermiyorlar ya sıkıntı oluyormuş mesela nane falan çok tehlikeli sakın koyma ya da sadece sıcak su mı içsen korktum şimdi ben içtim ama daha önceki tehlikede var bilemedim

Ay limon bilemedim ama ihlamur önermiyorlar ya sıkıntı oluyormuş mesela nane falan çok tehlikeli sakın koyma ya da sadece sıcak su mı içsen korktum şimdi ben içtim ama daha önceki tehlikede var bilemedim
Ihlamur kaynatmak için kalkmıştım sizin mesajı okudum. Aslında en mantıklısı bişey içmemek şuan. Gerçekten korkuyorum. Yarın aile hekimime giderim o bi ilaç yazar.
Ben mesela ceviz zarı varya onu kaynatıp içmek bronşları açıyor diye onu yapacaktım. Komşu dedi sakın yapma. Eskiden çocuk düşürmek için ceviz kaynatırlardı dedi.
Adaçayı yapmıştım. Nette bişey okudum döktüm. Bi gece daha öksürükle savaşırım en iyisi su galiba.
Teşekkür ederim ya

Oncelikle hayirli ugurlu olsun bebegnz.oksuruk icin salep,balli sut,pekmez,oneririm tabi doktor size uygun ilac vericektir
Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
Ben hala sahiplenemiyorum o ayrı konu.
Şimdilik ılık su içicem eğer gece aşırı olur yine kasıklarım fırlayacak gibi öksürürsem süt ve pekmez içerim en doğalı bunlar

Back
X