• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphe...

daysleepersss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
15
6
1
38
Öncelikle herkese merhabalar,

2 haftadır kendimi hiç iyi hissetmiyorum, üstesinden de gelemiyorum. Bu yüzden buraya yazarak belki bir miktar rahatlarım diye düşündüm.

2 senelik bir sevgililik dönemi sonrasında 2 ay evvel evlendim. Her şey gayet iyi giderken 2 hafta önce eşimin cep telefonunda daha önce adını duymadığım bir kişiye ait mesaj gördüm. Mesaj içeriğinde yoğunluk sebebiyle çaylarımızı içmeyi unuttuk tarzı bir şey yazıyordu. Kim olduğunu sordum, işe yeni başlayan arkadaşı olduğunu söyledi. Şu ana kadar adını hiç duymadığım iş arkadaşı ile ne ara bu kadar samimi olundu, ne ara mesajlaşılmaya başlandı ve benim neden hiç haberim olmadı bu yeni arkadaşlıktan diyerek baya gerildim.
Ben gerildiğim için eşim ertesi gün işyerine gittiğinde benim rahatsız olduğum ve bundan sonra eskisi kadar samimi olamayacakları konusunda kızla konuştu ve daha sonrasında da bir daha kızla konuşmadıklarını biliyorum.

Daha sonra, kızla samimi olmayacaklarını söylemesinin öncesinde iş yerindeyken sürekli skype'dan konuştuklarını öğrendim ve mesajları okumak istedim. Skype'dan konuşmaların kişi bazında silinemeyeceğini geçen gün arkadaşı ile konuştuğu özel konular yüzünden mesajların tümünü sildiğini söyledi. Arkadaşın ile ne konuştun diye sorduğumda özel diye diretse de sonunda arkadaşının ona yeni başlayan kızın ne kadar güzel olduğunu söylediğini eşimin de durumu onayladığını söyledi. Bu mesajları ben okumayayım, daha fazla gerilmeyeyim diye silmiş. Bu durumda kızla olan mesajlar da silinmiş oldu. Eşime kızdan bana neden hiç bahsetmedin diye defalarca sordum çünkü eğer önceden bahsetmiş olsaydı öyle bir arkadaşı olduğunu bilirdim ve kıskanacak olsam dahi bu şekilde şüpheye düşmezdim. Neden hiç anlatmadın böyle bir arkadaşın olduğunu diye sorduğumda da aklıma hiç gelmedi dedi.

Sizce hiç aklına gelmemiş olması durumu gerçek olabilir mi?

Şimdi ben 2 aylık bu evlilikte bu şekilde bir şüpheye düştüğüm içim kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşimin kötü niyeti olmadığını düşünmeye çalışsam bile bana daha önce hiç bahsedilmemiş bu arkadaşlık benim canımı çok sıktı, kendisine güvenimi yerle bir etti.

Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim, öfkelenmekten kendimi alamıyorum. Ne skype dan konuştuğunu ne de samimi yeni bir bayan arkadaşı olduğundan bahsetmemesinden ötürü kendisine katiyen güvenemiyorum.

Sizce nasıl davranmam ve ne düşünmem gerekiyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bence önce biraz sakin ol.. Öfkeyle kalkan zararla oturur unutma.. 2 aylık bile evli olsan kocanın sana doğru söyleyip söylemediğini hissedersin.. Öncelikle yapman gereken kendine çok güvenen bir kadın olarak eşinin iş yerine ansızın bir ziyarette bulunup kendini göstermen olur ki zaten oradaki tavırlardan da az çok çıkarımda bulunabilirsin..

Üstteki yoruma katılıyorum, bi kendini göster bakalım ansızın tatbikat yap, eli ayağı karışacak, ortamda garip gerginlik olacak mı gözetle bence..

Konuşmalara falan gelirsek.. Eşinin, sen eahatsız oldun diye kızla ilişkisini minimale indirmesi güzel ..

Arkadaşlıyla konuştukları konusundaki fikrim ise şu; elbette insan evlendi diye dışardaki insanlara güzel yakışıklı diye zihninden geçirmeyi kesemez. Ama arkadaşıyla bunu konuşması, arkadaşının evli bir erkeğe bunu sorması bence doğru değil.

Normalde çok kıskanç biri misiniz? Belkide eşiniz bu yüzden söylemeye çekinmiş olabilir.Tabi ki şimdi sizi aldatıyor ya da aldatmıyor diye kesin bir şey söylememiz imkansız,şimdilik beklemede kalın derim.

Tamam iş arkadaşı falan ama çay içemedik diye msj atmak nedir?
Bana pek masum gelmedi.

''Yoğunluktan dolayı çaylarımızı içemedik'' bunun öncesi yok muydu mesajlarda ?
Numaraların birbirlerine verilmesi,mesajlaşılması falan.
Bilemiyorum.

Merhaba yeniden,

Eşimin beni fiziksel olarak aldattığını ya da kızın eşime karşı ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim anlamadığım bir insan eşine ya bir kız var işte şöyle iyi anlaşıyoruz falan diye hiç bahsetmez mi? Kızın adı hiç mi geçmez yani? İnsan herhangi bir iş gününü anlatırken en azından orada ismi geçer diye düşünüyorum.

Kıskanç biriyimdir ama kimseyi rahatsız edecek kadar olduğunu sanmıyorum. Benim de iş yerinde sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama daima bahsederim. Aslında benim merak ettiğim nasıl oluyor da kız hakkında tek kelime etmiyor?

Oncelikle ilk yoruma ben de katiliyorum bi de minik bi tavsiye ne kadar trip yaklasirsaniz o kadar sogutursunuz ve ne kadar o bayanin ismini gecirirseniz o kadar o bayana itersiniz. O yuzden son derece guvendiginizi hissettirerek olayi unutmus gibi yapmak ve hemen degil ama soyle 1 2 hafta icerisinde is yerine surpriz yaparak durum tespiti. Fakat daha oncesinde hic gitmediyseniz is yerine esiniz niyeti anlayip bisey yoksa bile gergin davranadabilir . Ama daha once gittiyseniz sorun yok

Merhaba yeniden,

Eşimin beni fiziksel olarak aldattığını ya da kızın eşime karşı ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim anlamadığım bir insan eşine ya bir kız var işte şöyle iyi anlaşıyoruz falan diye hiç bahsetmez mi? Kızın adı hiç mi geçmez yani? İnsan herhangi bir iş gününü anlatırken en azından orada ismi geçer diye düşünüyorum.

Kıskanç biriyimdir ama kimseyi rahatsız edecek kadar olduğunu sanmıyorum. Benim de iş yerinde sevdiğim erkek arkadaşlarım var ama daima bahsederim. Aslında benim merak ettiğim nasıl oluyor da kız hakkında tek kelime etmiyor?
İlk paragraf farkli ikinci paragraf farkli. Çelişiyorsunuz. Bahsetmemesinin nedeni ne size göre?

Mesajlaşmaların öncesinde aşağıda buluşalım, haydi yemeğe tarzı bir mesajlaşma var. Bu mesajlar mesai içinde öğle yemeği zamanı yapılmış. Çay muhabbetini de eşim işten eve dönerken yolda yazmış.

İlk paragraf farkli ikinci paragraf farkli. Çelişiyorsunuz. Bahsetmemesinin nedeni ne size göre?

Şöyle ki ben benden habersiz bir yerlere gidildiğini, bir birliktelik olduğunu düşünmüyorum.

Düşündüğüm şey acaba eşim kızdan hoşlanmış olabilir mi? Yoksa söylediği gibi gerçekten aklına bahsetmek hiç gelmedi mi?

Bundan emin olamıyorum...

Mesajlaşmaların öncesinde aşağıda buluşalım, haydi yemeğe tarzı bir mesajlaşma var. Bu mesajlar mesai içinde öğle yemeği zamanı yapılmış. Çay muhabbetini de eşim işten eve dönerken yolda yazmış.
Peki bu normal mi? Neden öyle bir mesaj atıyor ki? Kızla muhabbet kurmak istemiş diğer mesajları silmesi de şüpheli.

Öncelikle herkese merhabalar,

2 haftadır kendimi hiç iyi hissetmiyorum, üstesinden de gelemiyorum. Bu yüzden buraya yazarak belki bir miktar rahatlarım diye düşündüm.

2 senelik bir sevgililik dönemi sonrasında 2 ay evvel evlendim. Her şey gayet iyi giderken 2 hafta önce eşimin cep telefonunda daha önce adını duymadığım bir kişiye ait mesaj gördüm. Mesaj içeriğinde yoğunluk sebebiyle çaylarımızı içmeyi unuttuk tarzı bir şey yazıyordu. Kim olduğunu sordum, işe yeni başlayan arkadaşı olduğunu söyledi. Şu ana kadar adını hiç duymadığım iş arkadaşı ile ne ara bu kadar samimi olundu, ne ara mesajlaşılmaya başlandı ve benim neden hiç haberim olmadı bu yeni arkadaşlıktan diyerek baya gerildim.
Ben gerildiğim için eşim ertesi gün işyerine gittiğinde benim rahatsız olduğum ve bundan sonra eskisi kadar samimi olamayacakları konusunda kızla konuştu ve daha sonrasında da bir daha kızla konuşmadıklarını biliyorum.

Daha sonra, kızla samimi olmayacaklarını söylemesinin öncesinde iş yerindeyken sürekli skype'dan konuştuklarını öğrendim ve mesajları okumak istedim. Skype'dan konuşmaların kişi bazında silinemeyeceğini geçen gün arkadaşı ile konuştuğu özel konular yüzünden mesajların tümünü sildiğini söyledi. Arkadaşın ile ne konuştun diye sorduğumda özel diye diretse de sonunda arkadaşının ona yeni başlayan kızın ne kadar güzel olduğunu söylediğini eşimin de durumu onayladığını söyledi. Bu mesajları ben okumayayım, daha fazla gerilmeyeyim diye silmiş. Bu durumda kızla olan mesajlar da silinmiş oldu. Eşime kızdan bana neden hiç bahsetmedin diye defalarca sordum çünkü eğer önceden bahsetmiş olsaydı öyle bir arkadaşı olduğunu bilirdim ve kıskanacak olsam dahi bu şekilde şüpheye düşmezdim. Neden hiç anlatmadın böyle bir arkadaşın olduğunu diye sorduğumda da aklıma hiç gelmedi dedi.

Sizce hiç aklına gelmemiş olması durumu gerçek olabilir mi?

Şimdi ben 2 aylık bu evlilikte bu şekilde bir şüpheye düştüğüm içim kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Eşimin kötü niyeti olmadığını düşünmeye çalışsam bile bana daha önce hiç bahsedilmemiş bu arkadaşlık benim canımı çok sıktı, kendisine güvenimi yerle bir etti.

Sizce bu durumdan nasıl kurtulabilirim, öfkelenmekten kendimi alamıyorum. Ne skype dan konuştuğunu ne de samimi yeni bir bayan arkadaşı olduğundan bahsetmemesinden ötürü kendisine katiyen güvenemiyorum.

Sizce nasıl davranmam ve ne düşünmem gerekiyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu adamın gözü dışarıda.

Şöyle ki ben benden habersiz bir yerlere gidildiğini, bir birliktelik olduğunu düşünmüyorum.

Düşündüğüm şey acaba eşim kızdan hoşlanmış olabilir mi? Yoksa söylediği gibi gerçekten aklına bahsetmek hiç gelmedi mi?

Bundan emin olamıyorum...
Kıza boş olmadığını düşündüm ben. Hoşlanma olmasada kızdan bir ilgi beklemiş.

Yeni tanıştılar ve yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.
Yoğunluktan çay içemediler diye vahlanıyor birde.

Ben olsam bu işin dibine darı ekerdim... Çok rahatsız edici.. Hani skype mesajlarını silmeseymiş keşke. şimdi iyice kafada kurar insan acabalar havada uçuşur. güven sarsıcı bir durum. eşinize burada büyük görev düşüyor sizi o rahatlatmalı, elinden geleni yapmalı. arkadaşı silmiş midir acaba konuşmayı. gerçi pek anlamam bu sky mail işlerinden ama eşiniz o konuşmayı size göstermeden içiniz rahatlamaz bu şüpheden kurtulamazsınız gibi geliyor.

Neden esiniz kizin yemesiyle icmesiyle bu kadar ilgileniyor mesajla yemegi haber vsrmek falan cok sacma niye mesajlasiliyor ki? Esiniz haber vermese kiz yemek saati oldugunu bilmeyecek mi? Ya da baska bir arkadasi yok mu bu kizin? Kaldiki esinizle bu kadar samimilerse size neden hic bahsetmedi madem? Ben sahsen esimin mesajlaatigi bir kizi bilmek isterim.. is arkadasi da olsa.. ki evli bir erkegin karisindan gizli bu tip seyler yapmasi cok supheli.. madem mesajlarda birsey yok ve sizin de gerildiginizi biliyor, o zaman silmeseymis mesajlarin icerigini size gosterseymisde sizi rahatlatsaymis...

Ben de tamamen sizlerle aynu düşündüğüm için sinirlerim çok bozuk. Eve dönerken mesaj atmak da neyin nesi? Resmen canı muhabbet etmek istemiş. Kendisine sorarsak beni çok seviyor, daha yeni evliyiz ve asla başkasından hoşlanma ihtimali yok ama bana da kızdan ilgi beklemiş gibi geliyor ve kıskanacağımı olaya karışacağımı düşündüğü için de kızdan hiç bahsetmemiş olabilir. Evliliğin hiçbir ayında normal değil belki de ilk aydan böyle bir sorun olması ne garip ya...

Back