Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Superonline nın taahhüt zırvalığı ne yapmalıyım?
- Konu Sahibi Nkrcklr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen bizden de 300lira istediler ustelik eski modem getirmisler ikide bir donuyor yavas 3 ayda abartmiyorum kirk kere aradik belki.
Ben netimden memnundum alt komşuyla birlikte kullanıyoduk üstelik yine de iyiydi. Size niye öyle olmuş anlamadım
- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
Biz de anlamıyoruz, sanirim modemden kaynaklı eski modelmis. Hiz testi falan yapiyorlar iyi çıkıyorBen netimden memnundum alt komşuyla birlikte kullanıyoduk üstelik yine de iyiydi. Size niye öyle olmuş anlamadım
Biz de anlamıyoruz, sanirim modemden kaynaklı eski modelmis. Hiz testi falan yapiyorlar iyi çıkıyor
Bende mecbur yine devam ettim superonline a. Bulunduğum yerde 4 yıl kalıcam. 2 yıl sonra daha da superonline kullanmam
Hepsi turk telekom altyapısı kullanıyor zatenAy peki iyi mi internet ?
- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
Bence kesinlikle kabul etmeyin. Biz yakayı zor kurtardık çünkü. Beş koca ayda gelip interneti bağlayamadılar iptal ettik. Tamam dediler başta. Sonra yok bizden değil Türk Telekom alt yapıyı açmadı bize dediler. Neyse iptal ettik biz siz beş ayda bağlayamadınız dedik pişkin pişkin neticede de bağladık dediler. Her neyse imzalı evrak yok dedik, üstüne Türk telekomun dört ay önce interneti bağladığını iş emriyle ispat ettik ona rağmen cayma bedeli 148 tl istediler. Biz caymadık siz beş ayda internet bağlamadınız diye abvukata verince on tl atın bari nolur be abla diye yırttık. Öyle dilenci öyle hizet veremeyn bir firma.
Şikayetim vardaki şikayetleri falan bir okuyun diğer firmalardan daha ço şikayet var ve en çok da iptal edememekten şikayet ediyorlar çünkü yakasını bırakmıyor bir kere bence 5 ay sonra bitmişken taahütünüz kurtulun yeniden bulaşmayın o firmaya
Şikayetim vardaki şikayetleri falan bir okuyun diğer firmalardan daha ço şikayet var ve en çok da iptal edememekten şikayet ediyorlar çünkü yakasını bırakmıyor bir kere bence 5 ay sonra bitmişken taahütünüz kurtulun yeniden bulaşmayın o firmaya
- 10 Haziran 2010
- 1.795
- 2.362
- 333
Cazgır ol sürekli ara müşteri hizmetleriyle konuş istemiyorum de bende benzer sorunlar yaşadım ttnetten tayin memlekete ailemin yanına geldim aynı eve 2 internet bağlantısı olmaz ikisinin faturasını ödeyin dediler sürekli aradım gelin evim burası bağlıyorsanız bağlayın bağlamıyorsanız iptal edin en sonunda biz bir şey talep etmiyoruz isterseniz iptal edin dediler.
Bence kesinlikle kabul etmeyin. Biz yakayı zor kurtardık çünkü. Beş koca ayda gelip interneti bağlayamadılar iptal ettik. Tamam dediler başta. Sonra yok bizden değil Türk Telekom alt yapıyı açmadı bize dediler. Neyse iptal ettik biz siz beş ayda bağlayamadınız dedik pişkin pişkin neticede de bağladık dediler. Her neyse imzalı evrak yok dedik, üstüne Türk telekomun dört ay önce interneti bağladığını iş emriyle ispat ettik ona rağmen cayma bedeli 148 tl istediler. Biz caymadık siz beş ayda internet bağlamadınız diye abvukata verince on tl atın bari nolur be abla diye yırttık. Öyle dilenci öyle hizet veremeyn bir firma.
Mecbur taahhütümü yeniledim :/ yenilemesem havaya 5 ay fatura ödiycektim
- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
Mecbur taahhütümü yeniledim :/ yenilemesem havaya 5 ay fatura ödiycektim
Ben olsam öderdim ama yine kurtulurdum o firmadan. Bela gibi çünkü asla bulaşmamak lazım yakanı kurtaramıyorsun. Kimseye de önermiyorum.
Zaten Telekomun alt yapısını kullanıyor, Telekom ertesi gün bizim internet hattını açmıştı ona rağmen gelip de bağlayamadılar beş koca ay!! 5 ay ne demek?
Hadi bağlayamadın ama kendi kabahatin olan bir şey için 200 liraya yakın para talep etmeye ne denir? Ve imzalı evrak olmadığı halde talep ettiler!!
Bizim elimizde ispatlayan belge olmasa 200tl alacaktı bizden, ispatladık 10 tl ödettiler zorla sonra özür maili atmışlar.Geçmiş olsun koca kurumsal taklidi yapan firma 10 tl için dilenir mi?
Beş ay internet bağlayamamak nedir ya?
Ben olsam öderdim ama yine kurtulurdum o firmadan. Bela gibi çünkü asla bulaşmamak lazım yakanı kurtaramıyorsun. Kimseye de önermiyorum.
Zaten Telekomun alt yapısını kullanıyor, Telekom ertesi gün bizim internet hattını açmıştı ona rağmen gelip de bağlayamadılar beş koca ay!! 5 ay ne demek?
Hadi bağlayamadın ama kendi kabahatin olan bir şey için 200 liraya yakın para talep etmeye ne denir? Ve imzalı evrak olmadığı halde talep ettiler!!
Bizim elimizde ispatlayan belge olmasa 200tl alacaktı bizden, ispatladık 10 tl ödettiler zorla sonra özür maili atmışlar.Geçmiş olsun koca kurumsal taklidi yapan firma 10 tl için dilenir mi?
Beş ay internet bağlayamamak nedir ya?
Şaşırdım sizinki baya ilginç olmuş. Benim hemen bağlamışlardı. Nakil yaptırırkende bir hafta da aradılar 3 gün içinde geliriz dediler. Bakalım doğru mu. Ben memnunum üstelik komşumuzla beraber kullanıyorduk yine de hızı iyiydi. Şimdi tek kullanıcam.
- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
Şaşırdım sizinki baya ilginç olmuş. Benim hemen bağlamışlardı. Nakil yaptırırkende bir hafta da aradılar 3 gün içinde geliriz dediler. Bakalım doğru mu. Ben memnunum üstelik komşumuzla beraber kullanıyorduk yine de hızı iyiydi. Şimdi tek kullanıcam.
Ne yazık ki siz şanslıymışsınız ama bu durumu sık yaşatıyorlar.
Şikayetim Var'a Facebook ve twitter hesaplarına bir bakın. Her fotoğrafın altında benzer şikayetler var. Aynı şekilde şikayetim var sitesinde diğer firmalardan kat kat fazla şikayet var. Hiç biri de çözümlenmemiş. Hatta ekşisözlüktede bir olumlu yorum varsa yirmi şikayet var. Bir göz atın derim.
Bizi de beş ay boyunca aramadılar. Biz iptal ettik yine sallamadılar. Beş ay sonra mesaj internet bağladı! Sonrasında biz sürekli uğraştık en sın avukata verip ihtar çekince, ihtara da telekomun vaktinde açtığına dair iş emrini yollayınca kurtulduk.
Genel de bu tip durumlarda iki ay fatura yollarmış ve siz iptal ettiğinizi düşündüğünüzden farkına varmazmışsınız. Taki eve icra gelene kadar. Avukatımız ondan sürekli edevletten icra var mı bakın demişti. Yani bunu çok yaşatıyorlar.
Ne yazık ki siz şanslıymışsınız ama bu durumu sık yaşatıyorlar.
Şikayetim Var'a Facebook ve twitter hesaplarına bir bakın. Her fotoğrafın altında benzer şikayetler var. Aynı şekilde şikayetim var sitesinde diğer firmalardan kat kat fazla şikayet var. Hiç biri de çözümlenmemiş. Hatta ekşisözlüktede bir olumlu yorum varsa yirmi şikayet var. Bir göz atın derim.
Bizi de beş ay boyunca aramadılar. Biz iptal ettik yine sallamadılar. Beş ay sonra mesaj internet bağladı! Sonrasında biz sürekli uğraştık en sın avukata verip ihtar çekince, ihtara da telekomun vaktinde açtığına dair iş emrini yollayınca kurtulduk.
Genel de bu tip durumlarda iki ay fatura yollarmış ve siz iptal ettiğinizi düşündüğünüzden farkına varmazmışsınız. Taki eve icra gelene kadar. Avukatımız ondan sürekli edevletten icra var mı bakın demişti. Yani bunu çok yaşatıyorlar.
Doğrudur ya. Ama mecbur devam edicem havaya 400-500 tl vermek isyemiyorum. Genel olarak memnundum internetinden çünkü. Bi sıkıntı yaşarsam iptal ettiririm her türlü o parayı vericem sıkıntı yaşamadığım sürece devam etmem mantıklı geliyor bana.