Maske Tarifleri süper yaradı......şiddetle tavsiye ederim!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ben artık bu yüzümdeki siyah noktalardan kurtulacağımı hiç sanmıyorum onlara alıştım artık ne denediysem geçmediler.Bu yöntemi de deneyeyim. Bir kaybım yok nasılsa:bbo:

siyah noktalara yumurta elma maskesi yaptigimda geciyor bende, seninkini de denemek isterim, tesekkurler!

canım bunu limon olmadan yapmıştım bir kez,kuru bir cilde sahibim yüzüm kızarmıştı...
bu daha çok yağlı ciltlere özel bir maske yanılmıyorsam ...
paylaşım için tşk ler...kaydirigubbakcemile5

:1hug:
ARKASINDAN NEMLENDİRİCİ SÜRERSEN PROBLEM KALMIYO CANIM BENİMDE KURUTMUŞTU SÜRÜNCE BİŞİ KALMIYO AMA SEN BİLİRSİN YİNEDE TABİ KIZARIYO DİYOSAN BİDE BÖYLE DENE OLMAZSA BIRAKIRSIN ZARARI OLMASINDA AMAN

Ayy hemen bu akşam deniyorum çok heyecanlandım!! :dance: Millet dalga geçiyor artık yahu 5 km ileriden tanıyoruz seni diye .d Bi parlıyım da inşallahh şöyle bi görsünler :dance:

Ben maalesef göremedim.
Ama siz deneyin yine de kızlar, etkili bir yöntem normal olanlar için.
Bu benim siyah noktalarımın cinsliğinden kaynaklanıyor
Ne yaptıysam yok edemedim şunları.
En etkili yöntem sadece 1-2 gün sürdü.
Sonra yine aldı herbiri eski yerini

ben daha 1 kere yaptım.. 1 kere yapmayla da etki etmez hiç bişi..devam etmek lazım ki o zaman anlarız.. yatmadan yapıcam..

emeğine sağlık canıım güzel bir maske ama ciltten cilde değişiyo banada iyi gelmişti ama dikkat etmek lazım arkadaşım karbonat ve limondan egzama olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…