Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ben artık bu yüzümdeki siyah noktalardan kurtulacağımı hiç sanmıyorum onlara alıştım artık ne denediysem geçmediler.Bu yöntemi de deneyeyim. Bir kaybım yok nasılsa:bbo:
canım bunu limon olmadan yapmıştım bir kez,kuru bir cilde sahibim yüzüm kızarmıştı... bu daha çok yağlı ciltlere özel bir maske yanılmıyorsam ... paylaşım için tşk ler...kaydirigubbakcemile5
canım bunu limon olmadan yapmıştım bir kez,kuru bir cilde sahibim yüzüm kızarmıştı... bu daha çok yağlı ciltlere özel bir maske yanılmıyorsam ... paylaşım için tşk ler...kaydirigubbakcemile5
Ayy hemen bu akşam deniyorum çok heyecanlandım!! :dance:Millet dalga geçiyor artık yahu 5 km ileriden tanıyoruz seni diye .d Bi parlıyım da inşallahh şöyle bi görsünler :dance:
Ben maalesef göremedim. Ama siz deneyin yine de kızlar, etkili bir yöntem normal olanlar için. Bu benim siyah noktalarımın cinsliğinden kaynaklanıyor Ne yaptıysam yok edemedim şunları. En etkili yöntem sadece 1-2 gün sürdü. Sonra yine aldı herbiri eski yerini
emeğine sağlık canıım güzel bir maske ama ciltten cilde değişiyo banada iyi gelmişti ama dikkat etmek lazım arkadaşım karbonat ve limondan egzama olmuştu