Örgü Süper örme fularlar

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ikili dolgular çok basit sanırım daha önce dantel yapmadın.tığın üzerine ipi alıp üç seferde çekiyosun.aynı işlemi iki kez yapıp araya 3 zincir çekiyosun.tekrar ikili dolgu yapıyosun =) inş anlatabilmişimdir :hulya:

canım cevapladığın için teşekkür ederim bu konularda biraz özürlüyüm ya nasıl başladın o dolgulara nasıl geldin orayı çözemedim ben başlangıçın resmini çeker veya daha detaylı anlatırsan sevinirim

çok güzel olmuş eline sağlık canım.kısa boru boncuklardanmış bu resmi yakın görğnce farkettim :) keşke örerken aşamalarını resimleseydin model isteyenler için daha ii olurduyerimseniben. ben anladım nasıl yapıldığını resminden örerim inşallah:hulya::hulya: elimdeki yarım işleri bitiriyimde. masraylamı ördün. örünce resimliycem umarım anladığım gibidir yapılışı kaydirigubbakcemile3

püsküllerinden başlanıyor.yani 30-35 tane boncuk olacak orda.bi boncuk bi zincir gidicek.şuanda yapmıyorum yapsam çekerdim de foto:hulya:

masrayla dediğin ne anlamadım kiakannehir tığla ördüm.örünce eklersin kolay gelsinşutarafagitti

yemeni örülen iplerdenmi yani onu demek istemiştim :) ne tür bir ip kullandın markasını verirmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…