bebishim kk'nın pamuğu Kayıtlı Üye 16 Mart 2008 732 36 318 İstanbul 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #21 elidorun sac bakım urunu var ,turuncu yayvan kaptaki,for youdan almıştım sacımda kokusu kalıyor ve herkes farkedıyor:)
elidorun sac bakım urunu var ,turuncu yayvan kaptaki,for youdan almıştım sacımda kokusu kalıyor ve herkes farkedıyor:)
M miracle Ziyaretçi 7 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #22 avonun şampuanları da güzel kokuyo ama pek memnun kalmadım ben kokusu dışında
MaviKelebek22 I Need You Now..<3 Kayıtlı Üye 28 Nisan 2008 483 -2 96 İstanbul 14 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #23 flyleaf .!.: pardon otacı ne ben ılk defa duydum aktarlarda falan mı satılıyor benı bılgılendırırsenız sevınırım:1hug: Genişletmek için tıkla... canım merketlerdede var genelde eczanede satılıyor çok pahalı bişey de degil.
flyleaf .!.: pardon otacı ne ben ılk defa duydum aktarlarda falan mı satılıyor benı bılgılendırırsenız sevınırım:1hug: Genişletmek için tıkla... canım merketlerdede var genelde eczanede satılıyor çok pahalı bişey de degil.
M madly Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2007 52 0 86 37 Ankara 15 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #24 gliss boyaları saçlar için. harika bir kokusu var
hayal85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Haziran 2008 87 2 86 Almanya 15 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #25 ben Herbal Essences kullaniyorum cesitli kokulari var cok hos kokuyor herkes ne kadar güzel kokuyor diyor
ben Herbal Essences kullaniyorum cesitli kokulari var cok hos kokuyor herkes ne kadar güzel kokuyor diyor
bircan erol Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2008 4 0 86 41 Kocaeli 15 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #26 AMWAY in şampuanları harika denemeni isterim hem koku acısından hemde tamamen bitkisel oldu için saça hacim veriyor ve ilk günkü boyamışsıngibi bir parlaklık salıyor ben kullanıyorum memnunum sanada tavsiye ederim bi dene
AMWAY in şampuanları harika denemeni isterim hem koku acısından hemde tamamen bitkisel oldu için saça hacim veriyor ve ilk günkü boyamışsıngibi bir parlaklık salıyor ben kullanıyorum memnunum sanada tavsiye ederim bi dene