E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
bende otacı kullanıorum öyle bi bitki kokuyoki arkadaşımın yanından hızla gecerken bile ohhh miss gbi yaa bende alcam diyor :))
aa bu çok ilginç denemek lazım.tşkler kaydirigubbakcemile2
sanırım hiçbir şampuanın çok kalıcı ve belirgin bir kokusu yok,o yüzden bu yöntem doğru geldi bana.ama ben elime yağı 1-2damla damlatamadım hiç bi zaman:roflol: acaba ufak bi şişeye bi miktar su koyup,içine bu menekşe yada beğendiğim bir esanstan koysam,banyodan sonra sıksam olurmu..sanırım aynı şey yani..Canım benim şampuan değil de başka bir önerim var.
Ben banyodan sonra avcuma 1 - 2 damla menekşe yağı damlatıyorum ve saçlarımın suyunu havluyla alıp. sadece saç uçlarıma sürüyorum. Bir dahaki yıkamaya kadar miss gibi evin her tarafına siniyor menekşe kokusuhihoyyyt
Bu arada saçlarım yağlı ama ölçüsünü bildikten sonra kesinlikle yağlanma yapmıyor. Zaten sadece uçlarına elimle yedirerek sürüyorum. Hem saçı besliyorda.:icecream:
Canım benim şampuan değil de başka bir önerim var.
Ben banyodan sonra avcuma 1 - 2 damla menekşe yağı damlatıyorum ve saçlarımın suyunu havluyla alıp. sadece saç uçlarıma sürüyorum. Bir dahaki yıkamaya kadar miss gibi evin her tarafına siniyor menekşe kokusuhihoyyyt
Bu arada saçlarım yağlı ama ölçüsünü bildikten sonra kesinlikle yağlanma yapmıyor. Zaten sadece uçlarına elimle yedirerek sürüyorum. Hem saçı besliyorda.:icecream:
sanırım hiçbir şampuanın çok kalıcı ve belirgin bir kokusu yok,o yüzden bu yöntem doğru geldi bana.ama ben elime yağı 1-2damla damlatamadım hiç bi zaman:roflol: acaba ufak bi şişeye bi miktar su koyup,içine bu menekşe yada beğendiğim bir esanstan koysam,banyodan sonra sıksam olurmu..sanırım aynı şey yani..
ayrıca geçen gün şampuanıma çilek esansı koydum,süper kokuyodu ama banyodan sonra yine gitti kokudemekki kendi saç parfümümüzü yaratmak ve banyodan sonra sıkmak gerekiyo..a.s
canım menekşe yağını nerde bulabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?