• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler süper düzleştiren hangisi acillll....

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
kızlar kıvırcık saçları bile dümdüz yapan ve az yıpratan düzleştirici hangi markada var bilenler cevaplarsa sevinirim..

bende daha 2 hafta önce remington s1051 aldım. çok memnunum saçlarım kalın telli gür ve dalgalı bnce harika bi ürün ilk yaptığımda annem saçıma dokundu sen saçına birşey mi sürdün dedi yani saçlarımı yumuşacık yaptı tavsiye ederim

arçelik saç düzleştiricisini aldım ve cok memnunum...kıvırcık benim saclarım yarım saat içinde düzleştiriyorum tereddüt ederek almıştım ama şimdi iyiki almışım diyorum..10 a kadar ısı ayar kademeli oluşuda kolaylık oldu..

Canım ben iki gün önce phılıps 4638 aldım fiyatı 50 - 60 - 70 arası değişiyor bir geçişte dümdüz yaptı çok memnun kaldım dijitalı yok ama 180 derece ancak mesela bizim komşumuzunki arzum 210 drece ama benim 180 derecem onun 210 derecesinden daha güzel yapıyor bence ama arzumuda önerenler var

grundig diyorum ben saci cok az yipratan ozel kaplamali duzlesdirici tabakasi varkaydirigubbakcemile2

tatlım BABYLISS ST95E Pro230 super bi duzlestırıcı tvsıye ederım eger sacların cok kıvırcıksa su haznesı vr dolduruosun buharlı duzlestırıo ve hıc yıpratmıo plakaları seramık ve tarak sıstemı vr ıslak kuru kullnabılıosun fıyatı bıraz yuksek dıerlerıne gore ama deger:)

ben 4 yıldır braun kullanıyorum vede düzleştirmediğim 1 hafta bile olmadı saçım ayrıca çok uzun ve parlak düşün ki 4 yılda yıpranmamış :)ama biraz daha pahalı diğerlerinden 150-200 arası

philips 8530 kullanıorum memnunum lcd ısı ayar göstergeside var 140-220 derece..ama bugünlerde herkes in styler alıyor ısısı düşük ve fön yapmş gibi oluyormş topshop reklamlarında görebilirsn

2 yıldır philips salon strait kullanıyorum . çok güzel herkes ben aldıktan sonra görüp aynısını alıyor :) Hem çok iyi kıvırtıyor hemde çok iyi düzleştiriyor :) Titreşim gibi bişey oluyo saçının kabarmasını engelliyor :) 220 dereceye kadar ısnıyo (;

http://imageshack.us

Son düzenleme:
remigton kullanıyorum acayip memnunum
250 dereceye kadar cıkıyor sıcaklıgı 180 de yapıyorum ve ve dümdüz.

sakın remington markasını almayın çabuk kırılıo keşke almasaydım saçlarım mahvoldu ya..

Braun Satin Hair saç düzleştiricisini kullanıyorum aşırı memnunumbayanssulusmile ısı derecesi ayarlanabilir 200 dereceye kadar. İyon teknolojisi sayesinde saçı yıpratmıyor.a.s
*Yeşil iyon püskürtücüler, saçı düzleştirirken havadan nem parçacıklarının saça çekilmesi için saça milyonlarca satin iyonu bırakır.
*Satin iyonlar saçın her bir telini sarar aşırı sıcaklıklarda şekillendirme yaparken kaybedilen nemi geri kazandırarak saçın nem dengesini çabuk bir şekilde düzenler.
Kütikül'ün sağlığını koruyan geleneksel seramik plakalara karşı, ekstra düz yüzey şekli ve 3 kat daha akıcı oynar NanoGlide Seramik Plakalara sahip sitesine bakabilirsin .

Resmi de bu fiyatı 130-200 arası:içelim:
ph-satin-hair-straightener-es2.jpg

Son düzenleme:
Braun Satin Hair saç düzleştiricisini kullanıyorum aşırı memnunumbayanssulusmile ısı derecesi ayarlanabilir 200 dereceye kadar. İyon teknolojisi sayesinde saçı yıpratmıyor.a.s
*Yeşil iyon püskürtücüler, saçı düzleştirirken havadan nem parçacıklarının saça çekilmesi için saça milyonlarca satin iyonu bırakır.
*Satin iyonlar saçın her bir telini sarar aşırı sıcaklıklarda şekillendirme yaparken kaybedilen nemi geri kazandırarak saçın nem dengesini çabuk bir şekilde düzenler.
Kütikül'ün sağlığını koruyan geleneksel seramik plakalara karşı, ekstra düz yüzey şekli ve 3 kat daha akıcı oynar NanoGlide Seramik Plakalara sahip sitesine bakabilirsin .

Resmi de bu fiyatı 130-200 arası:içelim:
ph-satin-hair-straightener-es2.jpg

bnde bunu alcaktım geçen yıl ama plakası ince die almamıştım philips 8350 almştm ..

Philips HP 4667 SalonStraight Pro XL kullanıyorum saçlarım hafif dalgalı ben memnunum

Özellikleri LCD ekran - LCD ekran seçtiğiniz ısıyı gösterir ve düzleştiriciyi daha ne kadar kullanabileceğinizi belirtir. * Dijital ısı kontrolü - 110-205ºC arasında butonlarla ısıyı artırabilirsiniz, böylece saçınızdaki dalgaları gidermek için en uygun ısıyı bulabilirsinizEkstra uzun seramik plakalar - Altın sarısı renkte seramik kaplamalı plakalar saçınızda düzgün bir şekilde kayarken, ısıyı anında ve eşit bir şekilde dağıtır. * Kısa sürede ısınma - Saç düzleştirici 30 saniye içinde düzeltme işlemine hemen başlayabilirsiniz. * Kordon sarma * Asma Halkası

Back