neden şüphelenip amniosentez yaptırdınız pekiDoktor bu 1 kromozom fazlaligindan her bebegin farkli etkilendigini ama cogunda konusma problemi el ayal becerilerinin gecikmesi zeka geriligi dedii hayati boyunca ortama uyum saglayamicak bu cocuklarin psikolojik problemleride oluyor dedi bebegine zarar verirsin dunyaya getirirsen dedi ne yazik ki baska basina gelende yok akil alabilicegim
Konunuzu okuyup bilmedigim bi konu oldugunu gorunce tam sayfayi kapatirken bi ses bebegin hayatina son mu verecek yani dedi.Ama bu onun cocugu ve o yuku kaldir demek benin haddime degil deyip yazmaktan vazgecmistim.Ama bugun kurtajla ilgili bi yazi okuyunca direkt aklima yine siz geldiniz.Insallah yapmamistir dedim.Kendimj suclu hissettim bunlari daha once size yazmadigim icin.Yine sizin hayatiniz,yine de diyemem bu yuku cekin ama ne yaptiginizi gormenizi istedim.Oldurmeye calistiginiz sizden bi parca ve dogdugunda da goreceksiniz ki sagliklisindan hicbir farki yok sevgisinin.Dusunsenize elleri ayaklari gozleri olusmustur simdi onun.Siz nasil gun sayiyorsaniz o da size kavusmak icin gun sayiyordur simdi.oyle bisey yaptiginizda onun nasil korktugunu hayal edebiliyor musunuz?Yapmayin,Allah rizasi icin yapmayin...Benim down sendromu riskim 1/63 cikmisti dr gerekli gordu amniosentezi emin olabilmek icin sonuc hic umulmadik bisey cikti ne yazik kii cook uzgunum ama yarin dr randevum var hamileligi sonlandirmak istedigimi soylucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?