Süper callanetics egzersizi ve altyazısı

duyguarisoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
25
1
mrb arkadaşlar
callanetics 10 Years Younger in 10 Hours'dan sonra 'süper callanetics' yapmaya başladım...ancak bu videonun türkçe altyazısını yada dublajlısını bulamadım..bilen duyan varsa bana yardımcı olabilirmi?
bu arada gerçekten çok faydal:lepi:

mrb arkadaşlar
callanetics 10 Years Younger in 10 Hours'dan sonra 'süper callanetics' yapmaya başladım...ancak bu videonun türkçe altyazısını yada dublajlısını bulamadım..bilen duyan varsa bana yardımcı olabilirmi?

merhaba duygu.bildiğim kadarıyla sadece 10 saatlik videosunda altyazı ve türkçe dublaj var.süperde yok.sen 10 saatlik olanı nekadar süre yaptın ve süpere nezaman geçtin?sence hangisi daha etkili?

ben 10 saatlik olanı daha once 2 hafta yapmıştım bu sene direk süperden başladım...'süper'deki hareketler daha zor ben spora ara verip direk bundan başladığım için hamladım:)) birde süper callenticsdeki karın bölgesi hareketleri özellikle yanlarımızdaki çanta biçimindeki yağlanmalarıma çok iyi geldi..yanlarımızı eritmemize yarayabilecek spor oldukça az ama bu işe yarıyor bayanssulusmile
çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için kolay gelsin...

mrb arkadaşlar

merhaba daha önce callanetics yapan bir grupta yazışıyorduk,ben kendim de yapıyordum.ama callanetics i iyi bilen arkadaşların dediği şuydu.normal callaneticsteki hareketleri rahatlıkla yapabildiğiniz zaman süpere geçin.çünkü süper ciddi anlamda kasları zorluyormuş.ben videoyu bile görmedim daha.siz 2 hafta yaptım demişsiniz.pelvis hareketlerini doğru ve rahatlıkla yapabiliyor musunuz?

ama süperi yaparken çok da sıkıntı çekmiyorum diyorsanız ne güzel.ben sadece bildiğimi, aktarmak istedim.bir de srt diye -inşallah yanlış yazmadım- bir altyazı programı var.netten araştırınca rahatlıkla bulursunuz.onu indirip videoyu açınca onun üzerine sürüklerseniz otamatik altyazı çıkıyor.

kolay gelsin.

tşk ederim hemen arıyorum str sitelerini:) benim esnek bir yapım var o yuzden hareketlerde çok da zorlanmadım ama sonuçta herkes benim gibi değil, birden bire süper ile başlamak bencede yanlış...tutulup kalırız valla:)

KIZLAR BU ISINIZE YARARMI KI BI BAKIN ISTERSENIZ ...!!!
KENDINDEN ALTYAZILI GORUNTULER :82:
UMARIM ARADIGINIZ BUNLARDIR...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar elinde callenetics 10 saatte 10 yaş gençleş videoları olanlar rica etsem bana da atabilir mi. lütfen çok uzun zamandır arıyorum hiçbir yerden indiremedim :KK43:(

X