• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süper bi program

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Süper bi resim gösterici.Resimlerinizi güzel şekillere sokuyorsunuz ve kendi yüzünüzü istediğiniz kişinin yüzüne monte edebiliyosunuz..
Kolay gelsin.:1shok:

Bişi değil.Ya bende bi program arıyorum ama bilenler paylaşabilirmi acaba?Mesela,şu düğün fotolarına arka fon yapıyolarya o fon resimlerinden oluşan bi program.Birde mesela eşimin resmi arkada fon olarak kalacak,üzerine kendi resmimi koyacağım.bu şekil bir program bilen varsa lütfen bana yazabilirmi?teşekkürler.

pikassa programını kullanabılırsın ama kolajlama yapabılıyorsun yanı golgelı bı sekılde resmı ust uste yapıyorsun plazmalıyorsun yani aklımda bı tek bu var cnm

o programı biliyorum ama o dediğini yapamadım canım yine de saol.

Bişi değil.Ya bende bi program arıyorum ama bilenler paylaşabilirmi acaba?Mesela,şu düğün fotolarına arka fon yapıyolarya o fon resimlerinden oluşan bi program.Birde mesela eşimin resmi arkada fon olarak kalacak,üzerine kendi resmimi koyacağım.bu şekil bir program bilen varsa lütfen bana yazabilirmi?teşekkürler.

arkadaşım bu istğin benim bildiğim adobe photoshop programıyla yapılır onun içinde eşinin resmini açıp keseceksin yeni layer açıp onu arka plan yapacaksın.sonrada kendi resmini kesip arka plandan ayıracak eşinin resmini üstüne istediğin şekilde monte edip kaydedeceksin.ama bunun içn photosop kullanmayı az çok biliyor olman gerekiyor.eğer fotolarını özleden yada burdan gönderirsen ben senin için yapabilirim..

adobe fotoshop'un kaçıncı sürümü acaba?az çok kullanmayı biliyorum bende..kaçıncı sürümü olduğunu sölersen...

farketmez canım sürümü hepsi aynı işlevi görüyor zaten
bende şuan en son çıkan adobe photosop cs3 kurulu tatlım sen 8.1 i falan kurabilirisn o daha kolay kuruluyor kolay gelsin

Back