süper bi lens tavsiye ediyorum memnun kalacaksınız

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
40
kızlar 7 yıldır lens kullanıyorum hıc bu kadar memnun kalmamıstım adını soyleyım acuvue hydraclear :lepi: :lepi: :lepi: batma yanma uyuyamama kuruma :lepi: vb...derdıne sonnn:lepi: kullanın sonrada bana tesekkur edın

kesinlikle dediğin gibi acuvue oasysi güzel lens almayı düşünüyorum.diğer lenslere göre dayanıklı ve gözde nemli duruyormuş.B&L,freshlook,rainbow,elegance gibi markaları kullandım.ama hepsinde de gözlerde kuruluk oluyor. ve bu yüzden gözleri acıtıyor. ama a.o ile gece yatmada problem falan olmuyormuş.hiç çıkarmadan günlerce durabiliyormuş gözlerde.kullanan arkadaşlarımda çok memnunlar kesinlikle bende almayı düşünüyorum.

kızlar rahat olması çok güzel fakat gözde duruşu nasıl onu merk ettim..
yani doğal mı?
damarlanma filan var mı ?
ve fiyatı nedir ?

bu lens şeffaf ve numaralı lens kızlar. öyle biliyorum.
yanlışmı biliyorumyoksa ama renli değil sanırım..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu lens şeffaf ve numaralı lens kızlar. öyle biliyorum.
yanlışmı biliyorumyoksa ama renli değil sanırım..

ewet canım numaralı ve şeffaf:lepi::lepi: çççokk süper bi lens gözlerim hiç kurumuyoooo ve çok rahat takıp cıkarırken bıle hemen takılıp cıkarılıyo :lepi: lensımle uyuyorum uyanınca bulanıklıkda olmuyo:lepi: yasasın acuvue :lepi:

teşekkürler
almayı düşünüyordum.
miyopum
hep renkli lens takıyorum.
şeffafa ihtiyacım vardı
karar veremiyordum
.bu markayı deneyeyim...
bende lensle, şeffafla bile, uyuduğum da,ertesi sabah çıkarsam bile bir süre bulanık sanki tül perdeden dışarı bakar gibi görürüm.
bunda o yoksa çok iyi...

Bahsettiğin lens sanırım şu ikisinden biri olmalı: Johnson&Johnson Acuvue ADVANCE with hydraclear ya da Johnson&Johnson Acuvue OASYS with hydraclear plus diye 2 çeşit lensi var J&J'nin. bu ikisi de hemen hemen aynı özelliklere sahip, silikon hidreojel lensler. oksijen geçirginlikleri yüksek olduğundan batma ve kurumayı en aza indiriyorlar. Lensin yapılarında pek bir fark yok. Özelliklerinin araştırdım:

Acuvue ADVANCE
% 47 su
2 Haftalık
Çap 14.00 mm
Base Curve 8.30 / 8.70 mm
6lı kutuda

Acuvue OASYS
% 38 su
2 Haftalık
Çap 14.00 mm
Base Curve 8.40 mm
6lı kutuda

Bu lensleri kullananlar hep çok memnun kalıyorlar, ben de şu an miyop olan gözüm için B&L soflens38 kullanıyorum ve hiç memnun değilim, süreleri bitince gözümün bc değerine uyan oasys olduğu için onu alacağım...

bende 3 yıl once seffaf lens alacagım zaman doktor kesinlikle bunları kullanmalısın çok farklı demişti. ama göz derecelerim yuksek oldugu için o zamanlar sanırım yuksek dereceli (astıgmatta) çıkarmamıştı bu marka. tum batma kuruluk yanma gıbı sorunları olanlara bu markayı onerıyordu o zamanlar

bende Acuvue OASYS kullnıyrum doktorum ilk bana bu lensi verdi çok memnunm değtirmedm hiç şeffaf kullnıydum birde renklisini deniycem şimdi bakalım

canm ben lenslerimi netten alırım genelde,bu dediğin markayı da daha önce araştırmıştım,çoğu kişi memnun,benmde denemediğim bitek bu marka kalmıştı zaten,şuan tedavideyim ama ,kontrole gidicem,mikrobik olay geçmişse,kaliteli ve batma yapmayan rahat bir lens araştırıyorum,büyük ihtimal bu markayı denicem,yanlız bu lensin ismi tam olarak nasl geçiyor acuvue oasys değil dimi?bide acuvue advance var,son olarak acuvue 2 var hangisi?

arkadaşlar bu lensin renklisini bulamadım nette alan varmı?
ayrıca numarasız olmalı
varmı acaba bilgim yok ltfn yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…