Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarada bir eczaneden aldım..50 gram üstelik fiyatıda çok uygun...diğer bir çok leke giderici ürün kullanmıştım pahalı pahalı hepsini çöpe attım...
Ankarada bir eczaneden aldım..50 gram üstelik fiyatıda çok uygun...diğer bir çok leke giderici ürün kullanmıştım pahalı pahalı hepsini çöpe attım...
arkadaşlar bide innovanın leke açıcı losyonu vardı tamamen bitkisel bi marka zaten ama karar vereremedim elim gitti gitti geldi.35 liraydı fiyatıda ne derece etkili bilmiyorum tabii.
innovadan çok fazla performans bekleme cnm
hadiii ya:) ya bnmde burnumda ve alnımda güneş lekeleri var hafif hafif
güneş koruyucu kullanmada çok tembelim
şidiye kadar kullansaydım sorun olmicaktı ama napiim beğendiğim gb bulamadım hiç.senn varmı kullandğn acaba yağsız ve yüksek faktörlü?
yüzüm için neutrogena kullanıyorum vücudum için nivea 50+ ama daha iyilerini aryorum bugün bi iki tane baktım 80 faktörlüydü biraz daha araştırıp alıcam iyi bir şey bulduum da sana da haber veririm cnm
Ben memnun kaldım hiç geçmeyen doğumdan lohusalıktan ve güneşten oluşmuş lekelerim vardı geçirdi....