Süper Beyazlatıcı Krem (Super Skin Lightener)kullanan var mı?

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
arkadaşlar nette dolanırken gördüm ingilterede üretilen bi krem oldukça etkili olduğundan bahsedio hatta kesin falan dio bunu kullanıp gerçekten etkisini gören varmı tam adı Super Skin Lightener lütfen kullanan varsa yardımcı olsun

ben fiyatlarını göremedim bi türlü ve nasıl sipariş vericeğimide sanırım türkiyede yok ama gerçektn etkiliyse değer bence senin gördüğün ne kadardı cnm?

kullanmadığım ürün kalmamıştı çok derin güneş yanıklarım vardı omuzlarımdave yüzümde super skın ligtener sayesinde kurtuldum gerçekten SÜPER......:nazar::nazar:

Ankarada bir eczaneden aldım..50 gram üstelik fiyatıda çok uygun...diğer bir çok leke giderici ürün kullanmıştım pahalı pahalı hepsini çöpe attım...:KK66:

arkadaşlar bide innovanın leke açıcı losyonu vardı tamamen bitkisel bi marka zaten ama karar vereremedim elim gitti gitti geldi.35 liraydı fiyatıda ne derece etkili bilmiyorum tabii.

innovadan çok fazla performans bekleme cnm:KK50::KK50:

hadiii ya:) ya bnmde burnumda ve alnımda güneş lekeleri var hafif hafif
güneş koruyucu kullanmada çok tembelim:KK43:
şidiye kadar kullansaydım sorun olmicaktı ama napiim beğendiğim gb bulamadım hiç.senn varmı kullandğn acaba yağsız ve yüksek faktörlü?

kızlar bu krem 70 tl almaya değermi acaba:44:aslında ben sis leke kremini deneyecektim önce onu deniyim bari zaten deneme tahtası olduk :KK1:süper beyazlatıcı kreminde tamamen bitkisel olması güzel aslında ama deneyen pek yok sanırım..

kızlar bu krem 70 tl almaya değermi acaba:44:aslında ben sis leke kremini deneyecektim önce onu deniyim bari zaten deneme tahtası olduk :KK1:süper beyazlatıcı kreminde tamamen bitkisel olması güzel aslında ama deneyen pek yok sanırım..

hadiii ya:) ya bnmde burnumda ve alnımda güneş lekeleri var hafif hafif
güneş koruyucu kullanmada çok tembelim:KK43:
şidiye kadar kullansaydım sorun olmicaktı ama napiim beğendiğim gb bulamadım hiç.senn varmı kullandğn acaba yağsız ve yüksek faktörlü?

yüzüm için neutrogena kullanıyorum vücudum için nivea 50+ ama daha iyilerini aryorum bugün bi iki tane baktım 80 faktörlüydü biraz daha araştırıp alıcam iyi bir şey bulduum da sana da haber veririm cnm

Ben memnun kaldım hiç geçmeyen doğumdan lohusalıktan ve güneşten oluşmuş lekelerim vardı geçirdi....:21:

X