- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.556
- Konu Sahibi Margaret Hale
Evdekilerle uyduruyoruz işte bir şeyler.Eline sağlık gerçekten çok güzel görünüyorlar sen bu sunum işini biliyorsun vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdekilerle uyduruyoruz işte bir şeyler.Eline sağlık gerçekten çok güzel görünüyorlar sen bu sunum işini biliyorsun vallahi
Almayalım diye demedin demi oyle benim aldığım biseyj birinde görürsem kullanmam meselaKızlar kaşıklar berbat çıktı. 2-3 kullanımda renkleri bozuldu hep. Fotoğrafa en düzgünleri koydum, onlarda bile belli oluyor. En azından bundan almadığınız iyi olmuş. @ASSOSyal
Hiç öyle huylarım yoktur. Alacaklarsa iyisinden alsınlar, bunlar hemen çizilip karardı.Almayalım diye demedin demi oyle benim aldığım biseyj birinde görürsem kullanmam mesela
Bende bilindik bi markadan masa almıştım bayağı pahalıya ilk kullanimda ayrıldı kirildiHiç öyle huylarım yoktur. Alacaklarsa iyisinden alsınlar, bunlar hemen çizilip karardı.
Benim başka gold çkb de var, öyle ünlü bir marka değil, onlara bir şey olmadı. Bu kaşıkları ayrı almıştım karardı. Şans işi işte.Bende bilindik bi markadan masa almıştım bayağı pahalıya ilk kullanimda ayrıldı kirildi
nefis görünüyorMerhabalar. Bu ay pastane usulü supangle tarifiyle sizlerleyim.
Malzemeler
1 litre süt
2 adet yumurta sarısı
6 yemek kaşığı toz şeker
3 tepeleme yemek kaşığı kakao
2 tepeleme yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı tereyağı
2 paket bitter çikolata (120 gr)
Yarım su bardağı soğuk su (100 ml)
Hazırlanışı
-Uygun bir tencereye nişasta, un, toz şeker, kakao ve yumurta sarılarını alarak karıştıralım.
-Yavaş yavaş sütü ilave ederek pürüzsüz bir hal alıncaya kadar karıştıralım.
-Tatlıyı ocağa alalım ve karıştırarak koyulaşıp göz göz oluncaya kadar pişirelim.
Eki Görüntüle 3189290
-Kıvam alan tatlıyı ocaktan alalım, içerisine tereyağı ve çikolataları ekleyerek her ikisi de eriyene kadar karıştıralım.
-Son olarak yarım bardak soğuk su ilave edelim ve karıştıralım.
-Hazır olan supangleyi soğuması için bir kenara alalım. Ara ara karıştırmayı unutmayalım.
Eki Görüntüle 3189291
-Süsleyerek servis yapalım. Herkese afiyet olsun.
Eki Görüntüle 3189292 Eki Görüntüle 3189293 Eki Görüntüle 3189294 Eki Görüntüle 3189297 Eki Görüntüle 3189298 Eki Görüntüle 3189299 Eki Görüntüle 3189300 Eki Görüntüle 3189301 Eki Görüntüle 3189302 Eki Görüntüle 3189305 Eki Görüntüle 3189306 Eki Görüntüle 3189308 Eki Görüntüle 3189310 Eki Görüntüle 3189311 Eki Görüntüle 3189312 Eki Görüntüle 3189313 Eki Görüntüle 3189314 Eki Görüntüle 3189315 Eki Görüntüle 3189316
Teşekkür ederim. 60 kiloymuşsunuz nasılsa, yapın yapın yiyin.nefis görünüyor
Teşekkürler Kukrişkom.Pek de severim çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
Ortaya karışık.Allah aşkına bu nasıl bir supungleee
Hadiya markası neydi ki canım kötü olmuş yaKızlar kaşıklar berbat çıktı. 2-3 kullanımda renkleri bozuldu hep. Fotoğrafa en düzgünleri koydum, onlarda bile belli oluyor. En azından bundan almadığınız iyi olmuş. @ASSOSyal
Trendyol’dan rastgele almıştım. Trend dünya mı ne, isminden belliydi dandik olduğu.Hadiya markası neydi ki canım kötü olmuş ya
Kötü olmuş valla ,bilindik markalar var canım biraz pahalı oluyor ama aldığın zaman onlardan alacaksın vallaTrendyol’dan rastgele almıştım. Trend dünya mı ne, isminden belliydi dandik olduğu.
Teşekkür ederimmmm. Ben de senin sunumdaki parçalarına bayıldım.Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık
Çok teşekkür ederim canım inan tatlına bakınca şuan olsaydıda yeseydim dedim.. bayıldım bol şans diliyorumTeşekkür ederimmmm. Ben de senin sunumdaki parçalarına bayıldım.
Canım bence en iyileride soluyor bende aldım benimkiler de öyle çok iyisi değil evime gelen bi misafir iyi bir markadan almama rağmen yine soldu dedi bence verilen para çöp hiç bir şekilde alınmamalı alacaklara tavsiyemHiç öyle huylarım yoktur. Alacaklarsa iyisinden alsınlar, bunlar hemen çizilip karardı.
Benim yemek için gold çkb takımı var, onda hiçbir şey olmadı. Bilindik marka da değil. Ama bunlar hemen karardı. Verilen para çöp.Canım bence en iyileride soluyor bende aldım benimkiler de öyle çok iyisi değil evime gelen bi misafir iyi bir markadan almama rağmen yine soldu dedi bence verilen para çöp hiç bir şekilde alınmamalı alacaklara tavsiyem
ne güzel genelde kararıyo diye duydumBenim yemek için gold çkb takımı var, onda hiçbir şey olmadı. Bilindik marka da değil. Ama bunlar hemen karardı. Verilen para çöp.