Gelinlik Modelleri Şunun güzelliğine bakar mısınız

çok güzelmiş cnm ama ben gelinlikte fazla sadeliği sevmiorum elbise gibi gelin dediğin dikkat çekmeli seçilmeli bu benm görüşüm cnm ama çok şıkmış

bende yenı farkettım :hulya:
umarım bır gun gıyme sansım olur benımde
sade bır gelınlık ama sahane bır sac yaptırırım, gosterısı takı ve mesela duvakla yapılabılır
hernedense asık oldum buna

çok güzelmiş cnm ama ben gelinlikte fazla sadeliği sevmiorum elbise gibi gelin dediğin dikkat çekmeli seçilmeli bu benm görüşüm cnm ama çok şıkmış

bende öyle düşünüyorum....aslında eskiden çok fazla kabarık modelleride sevmezdim ama şimdi seviyorum...çok fazla balon gibi olmamak şartıyla...

bu model şık tabi,sadeliği sevenler için.....

verdiginiz bu linkte gerçekten güzel gelinlikler var ama biz bunları bu siteden nasl alabilirz yabancı bi site :gitme:

alamayız ama dıktırebılırız sanırım bende bıraz daha zayıflayıp klasık bır gece elbısesı dıktırmeyı dusunuyorum hatta bı modacı arkadasımla konustuk bana parlament mavı yakısıcana karar verdık

tabı bunlar hıkaye ama bı gun gelınlık gıymeyı herseyden cok ıstıyorum, Allahım dualarımı duysun:Saruboceq:

ben çoook beğendimm bi dahamı evlensem acaba kocişimlekaydirigubbakcemile3

valla bende çok beğendim sadeleği sevenler için harika bi model duvak ve takılarla daha da şahane olur eminim

çok şık ama geLinLik oLarak fazLa sade benceboshayallersmile
nişan için hoş bi eLbise oLabiLir amazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…