Cocuk 5 senedirmi istiyorsunuz siz canım?Allahim sanada nasip etsin insallah isteyen herkese.. bence hormonlarinda buyuk sorun yoksa ugrasma yipraniyor insan.
Ama hacemat sulugü dene bi.
Surekli yapanlarda daha etkili oluyor.
Ben 5 senedir yaptiriyorum. Bu sene seanlarim uzundu yaptirdim epey.
Mutlaka ehli birini bul. Dini boyutunu gunlerini iyi bilen duali birini.İnsallah kuzum temiz güzel biryer arastırıp bulmam lazım bakacam ama en kısa zamanda
İnsallah balcicegim tesekkür ederim verdigin bilgiler icinMutlaka ehli birini bul. Dini boyutunu gunlerini iyi bilen duali birini.
Hersey onemli gunlerinden tut vs herseyi.
Niyetini guzel al sifa niyetine diye insallah vesile olur. Sonuc olmasada fayda saglayavaktir sana
Valla 5 bucuk senelik evliyim 6 olucaz.Cocuk 5 senedirmi istiyorsunuz siz canım?
Rica ederim Rabbim cok b3kletmesin insallah tez zamanda olur seninde..İnsallah balcicegim tesekkür ederim verdigin bilgiler icin
Nasıl yorulmussundur... kıyamam...Valla 5 bucuk senelik evliyim 6 olucaz.
2nci seneden sora gittik doktorlara..
Bizi morfoloji düsüklugü oyaladi.. %2 idi.
Ama 0 la kalanlarda var ama bizde olmadi.
2018 de asilama filan yaptik 2019 da tup bebek canim. Dondurulmuslarim la devam ediyorum.
Nasip yaza 3ncu transferimi olucam biraz toparlaniyim.
İnsallah canım cümlemizeRica ederim Rabbim cok b3kletmesin insallah tez zamanda olur seninde..
Insallah stres buyuk etken tabiki.Nasıl yorulmussundur... kıyamam...
Adet oldugumuz sürece umut var bence balam fazla stresle engel oluyoruz belkide dün yine bir yazı okudum 1,5sene ugrasan bayan tüm tedavileri olmasına ragmen bebegi olmamıs tedavileri bıraktıgı ve umutsuz oldugu dönemde gebe kalmıs. İnsallah o raddelere gelmeyiz bizlerde rabbim fazla sınamadan hepimize versin insallah bende bes yıldır evliyim 1yıldır bebek istegimiz var calısmalarımızda. Nasip diyerek bekliyorum hastanelerde kosturmak istemiyorum henüz bir yıl sonra belki oda olmazsa rabbim cümlemize aratmadan versin canım
İnsallah canım cümlemize
Rabbim beklemedigin yerden versin mutlulugu bende takıntısız gecirmeye calısıyorum bu süreci adet olayımda saglıgım yerinde olsun psikolojisindeyim...Insallah stres buyuk etken tabiki.
Evet yoruldugumu hissettjm ama umud etmeye ara verdim tekrar baslicam kendi kafami toplayana kadar.
Suan bebek konusu yok kafamda. Kendim icin birseyler yapicam yaza kadar. Dusük surecleri cok skntili ve stresli cunku.
Inşallah birgün olma ve minigin seninle olsunRabbim beklemedigin yerden versin mutlulugu bende takıntısız gecirmeye calısıyorum bu süreci adet olayımda saglıgım yerinde olsun psikolojisindeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?