- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Şuan aklıma gelmiyor ama neyi kimi kınasam başıma geldi sizin ne gibi örnekleriniz var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He evet bu tarz şeyler ya mesela sarı saçlılara çakma sarışın bunlar diye dalga geçerken bende de sarı saç aşkı falan bu tarz şeyler artık herhangi bir sebeple birini kınarsam diye ödüm kopuyorHiç öyle büyük şeyleri kınamadım, çok şükür başıma da gelmedi.
Ancak böyle ergen ergen ilişkiler yaşayanları kınardım, şu ara ben de story'me baktı mı, kimleri takip etmiş, mesajıma geç mi cevap verdi kafasındayım. Buradan kendimi kınıyorum.
Hangisini saysamki sana şimdi abimin oglu cok yaramazdı avm gitsek yerlerde tıngırlanır aglar onu bunu isterdi, hep sayardım bu nasıl çocuk diye bitane agzina vur istemez daha derdim yengeme aynısını kızım bana yapiyo suan ama gel gôrki vurala biliniyomu yok kıyamıyosun evlat. Ikinciside kardeşim ve eltimin cocukları sarımsaklı yemek yemezler, ne varda yemiyolarmış vitaminfir bu derim bonca dondururdum içine, ama suan kızım kukusunu dahi alsa burası pis kokuyo anne diyip kaçıyoŞuan aklıma gelmiyor ama neyi kimi kınasam başıma geldi sizin ne gibi örnekleriniz var?
Sarımsaklı yenmez mi yaHangisini saysamki sana şimdi abimin oglu cok yaramazdı avm gitsek yerlerde tıngırlanır aglar onu bunu isterdi, hep sayardım bu nasıl çocuk diye bitane agzina vur istemez daha derdim yengeme aynısını kızım bana yapiyo suan ama gel gôrki vurala biliniyomu yok kıyamıyosun evlat. Ikinciside kardeşim ve eltimin cocukları sarımsaklı yemek yemezler, ne varda yemiyolarmış vitaminfir bu derim bonca dondururdum içine, ama suan kızım kukusunu dahi alsa burası pis kokuyo anne diyip kaçıyo
Hiç bir insanı kafaya takmam hayatımın merkezine asla koymam diyordum hep böyle arkadaşlarım anlatırlardı ayrıldıkları sevgilililerini ağlarlardı arkalarından aynı durumu yaşadım o gün bugündür kimseyi kınamamaya gayret ederim hayatımdan da ASLA kelimesini çıkarttım ne zaman asla yapmam dersem muhakkak bir gün o dediğim şeyi yapıyorum.Şuan aklıma gelmiyor ama neyi kimi kınasam başıma geldi sizin ne gibi örnekleriniz var?
çok ta erken değilmişHep küçük yaşta evlenenleri kınardım ne gerek var okadar erken evlenmeye derdim kendim 18 yaşımda evlendim
çok ta erken değilmişHep küçük yaşta evlenenleri kınardım ne gerek var okadar erken evlenmeye derdim kendim 18 yaşımda evlendim
Ama Allaha sukur pisman degilimçok ta erken değilmiş
daha bu geçen pazar bizim mahallede 15 yaşındaki kıza söz kestiler .
Ben deAnnemi bazı konularda çok eleştirirdim. Gittikçe ona benziyorum.