Şunu bunu kınadım da başıma geldi dedikleriniz?

Hiç öyle büyük şeyleri kınamadım, çok şükür başıma da gelmedi.

Ancak böyle ergen ergen ilişkiler yaşayanları kınardım, şu ara ben de story'me baktı mı, kimleri takip etmiş, mesajıma geç mi cevap verdi kafasındayım. Buradan kendimi kınıyorum. :kızgın:

Hiç öyle büyük şeyleri kınamadım, çok şükür başıma da gelmedi.

Ancak böyle ergen ergen ilişkiler yaşayanları kınardım, şu ara ben de story'me baktı mı, kimleri takip etmiş, mesajıma geç mi cevap verdi kafasındayım. Buradan kendimi kınıyorum. :kızgın:
He evet bu tarz şeyler ya mesela sarı saçlılara çakma sarışın bunlar diye dalga geçerken bende de sarı saç aşkı falan bu tarz şeyler artık herhangi bir sebeple birini kınarsam diye ödüm kopuyor

Şuan aklıma gelmiyor ama neyi kimi kınasam başıma geldi sizin ne gibi örnekleriniz var?
Hangisini saysamki sana şimdi 😅😅 abimin oglu cok yaramazdı avm gitsek yerlerde tıngırlanır aglar onu bunu isterdi, hep sayardım bu nasıl çocuk diye bitane agzina vur istemez daha derdim yengeme🤦‍♀️ aynısını kızım bana yapiyo suan ama gel gôrki vurala biliniyomu yok kıyamıyosun evlat. Ikinciside kardeşim ve eltimin cocukları sarımsaklı yemek yemezler, ne varda yemiyolarmış vitaminfir bu derim bonca dondururdum içine, ama suan kızım kukusunu dahi alsa burası pis kokuyo anne diyip kaçıyo

Hangisini saysamki sana şimdi 😅😅 abimin oglu cok yaramazdı avm gitsek yerlerde tıngırlanır aglar onu bunu isterdi, hep sayardım bu nasıl çocuk diye bitane agzina vur istemez daha derdim yengeme🤦‍♀️ aynısını kızım bana yapiyo suan ama gel gôrki vurala biliniyomu yok kıyamıyosun evlat. Ikinciside kardeşim ve eltimin cocukları sarımsaklı yemek yemezler, ne varda yemiyolarmış vitaminfir bu derim bonca dondururdum içine, ama suan kızım kukusunu dahi alsa burası pis kokuyo anne diyip kaçıyo
Sarımsaklı yenmez mi ya 😂😂😂

Şuan aklıma gelmiyor ama neyi kimi kınasam başıma geldi sizin ne gibi örnekleriniz var?
Hiç bir insanı kafaya takmam hayatımın merkezine asla koymam diyordum hep böyle arkadaşlarım anlatırlardı ayrıldıkları sevgilililerini ağlarlardı arkalarından aynı durumu yaşadım o gün bugündür kimseyi kınamamaya gayret ederim hayatımdan da ASLA kelimesini çıkarttım ne zaman asla yapmam dersem muhakkak bir gün o dediğim şeyi yapıyorum.

asla evlilik dışı ilişki yaşamam evlenmeden aynı evde yaşamam diyordum. yaşadım. benim için en büyük şey bu oldu. daha küçükken böyle yaşayan kadınların kendine saygısı olmadığını vs düşünürdüm. yine asla işim olmadan evlenmem diyordum. evleniyorum... evlenenj dr acayip Gözle bakardım. şimdi de asla 30tan önce doğurmam diyorum. markette gördüğüm Bebek bana gülünce içime ılık ılık şeyler aktı keşke benim olsa dedim🤣🤣

Kimseyi kolay kolay kınamam. Ama böyle eşine sevgilisine kul köle olan ağlayan zırlayan kadınları çok kınıyorum. Umarım günün birinde bu kınadığım şeyi yaşamam

X