• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Sünneti ne zaman yaptırmak uygundur?

yazbaharguz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
22
0
0
İstanbul
Arkadaşlar oğlum 2 yaşında bazı arkadaşlarım şimdi hastanede yap kurtul diyor. Sizce şimdimi yaptırmam uygun, yoksa halaylı düğünlü :) hazfızalarda kalacak bir şeyler için 5 - 6 yaşınımı bekliyim. Ne dersiniz?

çocuğun bir rahatsızlığı varda şimdi sünnetini yaptır 5-6 yaşına gelincede düğününü yaptırırsın.artık aileler öyle yapıyor.ben oğlumu 7 yaşında sünnet etirdim.o yaş bana çok uygun geldi.doktor ne dediyse oğlum onu yaptı.laftan sözden anladığı zaman daha kolay oluyor sünnet.bizde anlattık yapılacakları.doktorumuzda oğluma yapacaklarını anlattı.bizide oğlumuda rahattlattı.hiç ağlamadan sünnetini oldu.sana tavsiyem sorun yoksa sünnetini sonra yaptır.

şimdi yaptırmazsanız 7 yaşından sonrayı beklemeniz lazım. Psikolojik açıdan 3-6 yaş arası uygun değil.

slm ben oğlumu 5 aylıkken sünnet yaptırdım,çok ta memnun kaldım...kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum,ne kadar çocuk kendini bilmezken yaptırırsanız o kadar iyi.. oğlum sünnetinden sonra yarım saat ağladı,ağrı kesici şurubunu verdikten sonra uyudu ve bir daha ağlama olmadı,iyileşmesi çok hızlı ve sorunsuz oldu,herkese tavsiye ederim...

Back