sünnet

purcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
62
1
96
44
kızlar bebekken olan sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz.doğru mu sizce?yaptıranlar olumlu olumsuz yanları nelerdir.beni bilgilendirir misiniz oğlum 10 aylık karar veremiyorum maalesef..

mrh.benimde oğlum 10 aylık haziranda yaşına girecek temmuz gibi sünnet etmeyi düşünüyorum çok araştırdım küçükken yaptırmak daha iyiymiş ve zaten 3 ile 6 yaş arası sünneti psikologlar uygun görmüyolar. yinede doktorunuza danışın derim Allah hayırlısıyla sünnet ettirmeyi nasip etsin

benim oğlum 13 aylık 22 nisana karar vermiştik yaptıracaktık ama özel hastaneler genel anestezi tercih ediyor bu dönemdeki çocuklar için malesef pek çok sağlık personeli arkadaşım da bu dönemde genel anestezinin hiç uygun olmadığını söyledi. lokal anestezide ise çok fazla korkacağını düşündüğümden kıyamadım o yüzden maalesef 7-8 yaşına kadar ertelemek zorunda kaldım, karar senin.

Evet canım ben de genel anestezi lafını duydum,öyle birşeyi istemiyorum.Yani küçüçük bebeğe ne ilaçla bayıltacaklar bilmem.Tamam bebekken olan sünnet doğru,sağlıklı diyorlar,daha çabuk iyileşiyor.Ama lokalde de durmaz ki bebek doktor muayenesinde bile zor duruyor,boyunu kilosunu bile zor zar ölçüyorlar.Bu konu yüzünden eşimle hep tartışma halindeyiz o olsun diyor ben olmasın.ben kıyamıyorum ona daha ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…