Sünnet yaparlar mi?

Neunschwanzigerfuchs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
9
2
36
26
Nisan ayinda oglumu egitim araştırma hastanesine goturdum sunnet icin siraya girdik dun doktor aradi bu arada bebegim 7 aylik olucak 1 hafta sonra neyse siraniz yaklasiyor sali gunu gelin kan tahlillerini falan yapalim 1 hafta sonra da sunnet yaparız dediler ama oglumda 2 aydir gecmeyen alerjik öksürük var bu durumda yaparlar mi birde lokal mi genel anesteziyle mi yapıyorlar gunduz cok oksurugu olmuyor geceleri artiyor

alerjik durumda ne olur bilemiyorum, ama sürekli öksüren çocuğa anestezi verilir mi orası çelişkili. Çünkü anesteziden uyandığında da ister istemez öksürük oluyor. Çocuk küçük diye bekletebilirler yani

O aylarda genel anestezi ile yapacaklarını sanmıyorum.bizimki sünnet olduğunda 15 aylıkti lokal anestezi ile oldu.hatta daha büyük çocukları bile lokalle yapmıştı bizim doktor.siz yine de bir sorun ama alerjik öksürüğün sünneti etkileyeceğini düşünmüyorum.

Geceleri artan öksürüğü varsa reflü belirtisi olabilir. Sünnetten önce bu öksürüğe çare bulsanız daha rahat edersiniz. Doktoru da görsün ama yatmadan 1,5 2 saat önce beslenmeyi kesin. Bildiğim kadarıyla da 7 aylık olduğu için genel anestezi alacak. Tabi özelde yapanlar genelde lokal yapıyorlar tv izleterek falan.

Biz devlette lokal anestezi ile olmuştuk 15 aylikti. Dedigim gibi daha büyük cocuklara da lokal anestezi ile yapıyordu. Aslında hastaneden çok doktor önemli...bazı doktorlar lokalle yapıyorlar devlette de.doktorun tercihi ve tecrübesine bağlı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…