• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet sünnet ve genel anestezi

gulsumyc

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
100
29
13
40
merhaba, oğlumun sünneti için doktor genel anestezi yapılmalı dedi. buna neye göre karar veriyorlar. zararları nedir

Kac yasında oglunuz? Zararı oldugunu sanmıyorum bende genel anesteziyle yaptrdm oglumu 3,5 yasında ama durmaz hareket eder diye cok memnun kaldık biz istahıda acıldı gayet iyi gecti

merhaba, cevabın gec kaldığı için özür dilerim. oğlum diş cıkarıyorda. oğlum 9 aylık şu an. carsamba günü doktora gittik. doktor bize uzun uzun durumu anlattı. cocugumuzun hasta olmadığı için sünnet daha istek doğrultusunda oluyor dedi. lokal anestezi için 9 aylık bebeğin büyük olduğunu söyledi. özel hastanelerde bu sekilde yapaarlar ama bu kurbanlık koyunun bogazına bıcak saplamak gibidir dedi. biraz düşündüm haklıydı. cocuk hareket ederse o zaman kaza olabilirdi. genel anestezi içinse 15 kg altındaki bebeklere yani cocuklara bunu uygun bulmuyomuş. dokuz aylık bebege bu kadar uyuşturucu verdiğinizde bunun riskide olabilir dedi. düşündüm annem ameliyat olacaktı onun uyuşması içinseuygun degil dediler. sol kalp tarafında hafif yavaş calışıyor diye. oğlum 9 aylık daha bir cok organı tam calışmazken yani yetişkinler kadar dayanıklı değilken bu kadar nuyuşturucu uygun bulmuyorum. bu nedenle yaptırmadım.

ben de sünnet olacağı zaman araştırmıştım, 6 aydan büyük çocuklara anestezi veriyorlarmış diye öğrenmiştim.
5 aylıkken yaptırdım sünnetini, sadece uyutacak kadar bir şey verdiler.

ben de sünnet olacağı zaman araştırmıştım, 6 aydan büyük çocuklara anestezi veriyorlarmış diye öğrenmiştim.
5 aylıkken yaptırdım sünnetini, sadece uyutacak kadar bir şey verdiler.
Alakasız olacak belki ama devlet hastanesinde mi özelde mi yaptirdiniz acaba

Ben oglusumu 2 aylıkken saglikocagi doktorunuda eve çağırıp sünnet ettirdim çok güzel ve rahat bi sünnet oldu zaten anestezi de vermedi hafif bi mayıştı ufak bi iğneyle sonra yaptı sünneti o kadar rahat geçti ki ilk gece mizmizlandi sonra iyileşti bile:) 150 lira vermiştik doktora. Hareketlenmeden yapmak en iyisi sanırım. Ama hareket edip yerinde durmayacaksa bide korkacaksa anestezi daha iyi olur gibime geldi

Back