• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sünnet tavsiyeleri

nesli_zeynep_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
1
0
1
38
Merhaba bayanlar siteye yeni üye oldum. 17 gün sonra 4 yaşındaki oğlumun sünnet düğününü yapacağız. Fakat normal sünnet düğünlerinden farklı şeyler yapmak istiyorum. Çok bütçe gerektirmeyen fakat akılda kalacak fikirlere ihtiyacım var. Şimdilik gelen yakın konuklara yazdırmak için bir anı defteri hazırlamayı planlıyorum. Sizin de fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Sevgili Anneler ... Biricik oğullarımızın sünnet zamanı geldiğinde derin bir heyecan kaplar benliğimizi...Sünnet operasyonu nerede yapsak ? Biricik oğlumuzun erkekliğe ilk adımını atacak elit yer neresi ? Pasta , İçecekler , Video , Davetiyeler , Müzik , Taht ve bir çok istediğiniz harikulede şeyleri ayrı ayrı yapmak , araştırmak ne kadar zor değil mi?

Sünnet Masal Diyarı ekibi bu organizasyonu yepyeni bir farklılıkla uygun fiyatlarla sunuyor. Şöyle ki ; Biricik oğlunuzun sünnet operasyonunu tam teşekküllü hastanede Çocuk Cerrahı Uzmanına yaptırıyor... Hotel Boursier 'deki salonlarında sünnet düğününü, kınasını gerçekleştiriyor.. Salon süslemelerini de yapıp , misafirlerinize pasta ve içecekleri de sunuyor. Bu yazdıklarımı da sadece 2000 TL gibi bir tutara gerçekleştiriyor. Profesyonel ekip ; davetiyeleri istediğiniz gibi yaptırıp , video çekimini , Dj 'ini , Fotoğraf çekimini , Yeniçeri , Sünnet tahtını da hizmetlerinde ayrıca yapabilmekte...

Sünnet düğünü, kınası yemekli olsun diyorsanız ; çok ekonomik fiyatlarla da muhteşem yemekleri sizlere ve konuklarınıza sunuyor..

Biricik oğlunuzun , sizlerin , konuklarınızın ve oğlunuzun arkadaşlarıyla masal tadında yaşatacaklarından şüpheniz olmasın.. (tavsiye)

Salon Mecidiyeköy'de , Açık-Kapalı Otoparkları da mevcut... Kaliteyi rüya tadında yaşamak ve yaşatmak için iletişime geçip bilgi almanızda fayda var derim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back