Sünnet Sünnet sonrası peniste morluk ve gömülme

Handandandan

Vuslata aşık gönül susmaya da razı....
Pro Üye
29 Mart 2015
20.192
101.422
Hanimlar bebeğimi 3 hafta önce (2 aylik iken) sünnet ettirdim.

Sünnetten önce 2 cm olan pipisi sünnetten sonra kısa kaldı, şu anda ancak 0.5 cm dir.

Birde sünnetten önce cilt rengi beyaz renk (bebeğim beyaz tenli) olan pipi ucu hala mor.

Sizde normal mi, sizlerde nasıl oldu?

Handandandan

Merhaba :)
Konu hortlatıyorum ama aynı şey bizim de başımıza geldi..
5 gün önce, 4 ay 14 günlük oğlum sünnet oldu. Doktor sünnetten önce muayene etti ve bi sıkıntı olmadığını, sünnet olabileceğini söyledi. Bizde de acemilik var tabi, yaptırdık.. Odaya bi geldi, pipi gitmiş! Doktor dedi ki “bi kaç ay düzenli aralıklarla geriye ittirip çıkarttıracaksınız, yağlı bi bebek olduğu için içine gömülüyor”.. E be doktor, önceden bize bunu söylesene! Asla yaptırmazdım, büyümesini beklerdim..
Sizinki Ağustos ayında olmuş, merak ediyorum şu anki durumu nedir oğlunuzun?

Sıkıntı yapmayın, zamanla düzeliyor. Hatta ben egzersizleri yapmadım bile uyarı olmasın diye...yinede düzeldi.
2 yaşında tam olarak düzeliyormuş.

Kaç yaşında yaptırırsanız yaptırın bu durumla karşılaşılıyormuş bu arada.

Gerçekten mi? Ben günde 3-4 defa geriye çekip dışarıya çıkartıyorum. Yani siz de yazarken epeyy telaşlı yazmışsınız, gerçekten geçtiyse çok çok sevindim, bizim için de bi umut bu :)

Merhaba. Biz de bugün yaptırdık. Pılısını görünce şok oldum. Yok gibi neredeyse. Şiş, mor ve ici ne kaçmış. Çok üzüldüm. Eşim sağlıkçı. Normal diyor. Ama ben çok endişeliyim. Bir de çok ağlayıp bağırıyor? Sizin bebeginiz de öyle miydi?

Kesinlikle normal. Sıkıntı yapmayın. Aylar geçtikçe duzelcek

Merhaba sünnet konusunda tecrübeli anneler bende oğlumu 4 gün önce plastik klips yöntemi ile yaptırdım. Kilolu bir bebek gömülmé olabilir diye masaj gösterdi doktor birde tam kesilen yer halka halinde sis normal mı bu şişlik inecek mi nolur insin bana iyi güzel haberler verin

Bu arada hala aktif olmanıza sevindim inşallah donus yaparsiniz

Doğar doğmaz yaptırsak mı diye düşünüyordum şuan cok korktum koca cocuk olana kadar yaptıramayacağım sanırımm

Bebeğim 1 yaşını geçti hala aynı pipisinin halka şeklinde morluğu.

Gömülme kısmen geçti benim bebeğimde, en azından 1 cm dışarda artık (önceden tamamen içerdeydi, düğme görüntüsü vardı)

Komşum da yaptırdı önceki yıllarda 2-3 yaşında gömülmenin geçtiğini söylüyor

Biz de 2 aylikken yaptirdik epey sure gomuluydu egzersizleri yapiyordum sonra biraktim yapisma oldu .Kremle egzersizle tekrar acildi.O morluk bizde de vardi epey sure baska bir doktora goturdum ben bisey sormadan demeden masaallah sunneti gayet iyi dedi.Bizim oglanda biraz topluydu ondan oluyormus o gomulme.O morlukta normalmis bolgenin sicak soguk olmasi sebep oluyormus. Simdi 22 aylik cok sukur yapisma falan yok ama dogustan bi tik kucuk pipisi Ultrasonda bile doktor soylemisti.
Icinize sinmiyorsa bikac doktora daha gosterin.

Benim dediğim halka şeklinde şişlik tabiri caizse tam pipi nin ortaya çıkan mantar kısmına alyans takmış gibi ve bayagi sis

Bizi Bizimki de bayagi toplu pipi küçüklüğü biz de de var ama sanki pipinin mantar kısmına halka geçirilmiş ve bu halka sis yani pipi bir halka ve baş sadeceinş normale döner hepimize çok geçmiş olsun

Bizi
Bizimki de bayagi toplu pipi küçüklüğü biz de de var ama sanki pipinin mantar kısmına halka geçirilmiş ve bu halka sis yani pipi bir halka ve baş sadeceinş normale döner hepimize çok geçmiş olsun
Aynen oyleydi epey sure daha yeni duzeldi.Doktorlar da normal diyorsa bi sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…