• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Sunnet sonrasi bebegim morariyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alyesilmor

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
37
2
611
İstanbul
Merhaba arkadaslar,
Benim oglum kirk gunluk ve bugun sunnet ettirdik. Sunnetten sonra oglumun aglarken mosmor oldugunu gordum cok korktum hemsireye sordum bazi bebeklerde olur dedi ameliyat sonrasi. Daha sonra doktorunada sordum oda gecici oldugunu evde sicak tutmami soyledi ama benim icim hala rahat degil hic boyle olmamisti acaba aldigi ilacmi dokundu ona. Uyurken bile yuzu dudaklari hafif mor. Endise ediyorum bebegime bisey olacak diye. Aranizda bu durumla ilgili bilgisi olan varsa cevaplarsa cok sevinirim icim rahat eder.
Cevaplarinizi acele bekliyorum
:5:

merhaba ..
ben netten lokal anestezi sonrası bebeklerde morarma vs gibibişey okumuştum google bi arat istersen yine bu forumdaydı hatta oku mutlaka..

alyesilmor canim oncelikle gecmis olsun..umarim bebisinin bir seyi yoktur..

birde sanirim ktu farabi hastanesinde tup bebek yaptirdin? memnun kaldinmi hastaneden ve doktorun kimdi? benimde daha once clinartta iki basarisiz denemem var..farabi hakkind aolumlu duydugum kadar olumsuz da cok yazi okudum..beni bilgilendirirsen cok sevinirm

Back