- 11 Ocak 2015
- 815
- 1.087
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yaşa uygun kıyafet alabilirsin.Merhaba hanimlar,
Haftaya bir mevlide davet edildim. Daha once hic gitmedim, kendi bebegime de mevlid yapmadim.
Hediye aliniyor sanirim bebege? 2 yasinda diye biliyorum bebegi, ne hediye alabilirim sizce, ne uygun olur?
Kıyafet her zaman kullanılabilir veya oyuncak .ben çoğu zaman para vermeyi tercih ediyorum yaşadığım yerde bebek için kumbara konuyor isteyen hediye yerine para koyuyor daha mantıklı geliyor annesi asıl ihtiyacini almış oluyor ama her yerde böyle yapılıyor mu bilmiyorum
Zaten sünnet mevludu yapıyorlarmış bebek değil:)Bebek mevludune cok gec kalmislar ,sunnetide arada cikartsalarmis ,
40 cikinca yapilir ,genelde ilk 2 ayda yahu ,
Yakinlik onemli ,komsu vs gibi biseyse 20-50 arasi bisi zarfla yastiginin altina koyarsiniz
aynen öyleSünnet mevlüdünde para veya altın takılır. Yakınlık derecesine göre
Uzak kişilere ceyrekkBiz altin takariz. Ceyrek altin uzak kisilerse, yakinsa degeri buyuyor takilan altinin.
bizde öyle takiyoruz herkes öyle sünnet buUzak kişilere ceyrekkceyreğin 210 lira olduğu günümüzde çok fazla bence..Para verebilirsiniz zarf içinde
gram ve yarım gram takıyorlar genelde uzak olunca..Ama maddiyat meselesi..bizde öyle takiyoruz herkes öyle sünnet bu
Biz derken aile buyukleri yani. Ben gitmem zatenUzak kişilere ceyrekkceyreğin 210 lira olduğu günümüzde çok fazla bence..Para verebilirsiniz zarf içinde