sünnet için ne hediye götürmeliyim ?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
merhaba kızlar...bir akıl danışmak istiyorum...
eşimin bir arkadaşının ikiz oğulları sünnet oldu...bizi de davet ettiler fakat o gün eşim hastaydı o yüzden gidemedik..
aradan bir kaç hafta geçti şimdi, ve haliyle gecikmeli de olsa gitmemiz şart... çok samimi değiliz bu aileyle, sadece eşimin tanıdığı...karısıyla benimde birkaç kez oturup kalkmışlığım var..
fakat gayet resmiyiz yani pek görüşmüyoruz..
sizce sünnet hediyesi olarak ne götürmeliyim??
altın veya para takmayı düşünmüyorum, çünkü bu tür takılarda karşılığında aynısı geri takıldığı için bir manası kalmıyor...açıkçası al gülüm ver gülüm olsun istemiyorum, bir hediye alayım diyorum ama ne alacağım hakkında en ufak bir fikrim yok...
çocuklara mı alsam, saçma mı olur acaba?? yada annesine bir mutfak eşyası falan?? bilemedim o yüzden fikir istiyorum şimdiden teşekkürler...

bi arkadaşımıza sünnet için çok şık bi tablo getirmişler. hatta deve derisinin üzerine güzel bi hat çalışması bence çokda güzel olmuş ben beğenmiştim. ayrıca çocuklara kumandalı araba da alabilirsiniz buda çocukları sevindirir

verebileceğiniz en güzel hediye bence kesinlikle hediye almak yerine para vermektir çünkü öyle bir şey oluyorki ya sizin aldığınız hediyeyi ya aynısını yada benzerini bir başkası almış oluyor yada aldığınız hediye kişinin ihtiyacı olmuyor yada beğenmiyor ama para verirseniz daha makbule geçiyor kişi gerçekten ne ihtiyacı varsa onu alıyor siz ne alıcam diye kara kara düşünmekten kurtulmuş oluyorsunuz

Gazelcim geçen hafta arkadaşımın oğlu sünnet oldu ,evde kına gecesi camide mevlit yapıldı,mevlite gidemedim gündüzdo çalışıyordum ama kına akşamdı ve ona gittim ,zarfa 50 tl koydum ama baktım kimse ne para takmış yatağa ne altın ,utandım veremedim,sonra arkadaşıma ay hazırlıksız geldim oğluna bi hediye alırım dedim ,öylece kaldı ,ne alacağımı bilemedim çünkü,arada çaya filan gittiğimde yeni şeyler görüyodum evinde ,ay bunu nerden aldın filan dediğimde ,sünnet hediyesi diyodu ,yani eve almışlar genelde gelenler,bende dün english home un sitesinde gezerken nevresimler % 50 indirime girmiş 19.90 a çok güzel yatch club desenli ,yani tam erkek çocuğa göre nevresim buldum ,aldım hemen internetten ,arkadaşımda geçen hafta aynı markadan sünnet için oğlunun yatağına yatak örtüsü ve yorgan almıştı ,aklıma geldi nevresim olur diye düşündüm ,kargom gelmedi daha veremedim ama sanırım çok beğenecek ,yarın indirimin son günü bence sende 2 tane alabilirsin .

bi arkadaşımıza sünnet için çok şık bi tablo getirmişler. hatta deve derisinin üzerine güzel bi hat çalışması bence çokda güzel olmuş ben beğenmiştim. ayrıca çocuklara kumandalı araba da alabilirsiniz buda çocukları sevindirir

güzel bi hediyeymiş gerçekten deve derisi olması da sıradışı...aklımda bulunsun canım teşekkür ederim...

verebileceğiniz en güzel hediye bence kesinlikle hediye almak yerine para vermektir çünkü öyle bir şey oluyorki ya sizin aldığınız hediyeyi ya aynısını yada benzerini bir başkası almış oluyor yada aldığınız hediye kişinin ihtiyacı olmuyor yada beğenmiyor ama para verirseniz daha makbule geçiyor kişi gerçekten ne ihtiyacı varsa onu alıyor siz ne alıcam diye kara kara düşünmekten kurtulmuş oluyorsunuz

canım burda öyle bir adet var ki, ben getirdim sende bana aynısnı getir tarzında...
bende hep para vereyim diye düşündüm ama kesinlikle karşılığında oda bana getirme ihtiyacı hissedecek...
bende istiyorum ki, bi hediye alayım, gönlümden koptu getirdim diyeyim...
o yüzden para takmak istemedim...

Gazelcim geçen hafta arkadaşımın oğlu sünnet oldu ,evde kına gecesi camide mevlit yapıldı,mevlite gidemedim gündüzdo çalışıyordum ama kına akşamdı ve ona gittim ,zarfa 50 tl koydum ama baktım kimse ne para takmış yatağa ne altın ,utandım veremedim,sonra arkadaşıma ay hazırlıksız geldim oğluna bi hediye alırım dedim ,öylece kaldı ,ne alacağımı bilemedim çünkü,arada çaya filan gittiğimde yeni şeyler görüyodum evinde ,ay bunu nerden aldın filan dediğimde ,sünnet hediyesi diyodu ,yani eve almışlar genelde gelenler,bende dün english home un sitesinde gezerken nevresimler % 50 indirime girmiş 19.90 a çok güzel yatch club desenli ,yani tam erkek çocuğa göre nevresim buldum ,aldım hemen internetten ,arkadaşımda geçen hafta aynı markadan sünnet için oğlunun yatağına yatak örtüsü ve yorgan almıştı ,aklıma geldi nevresim olur diye düşündüm ,kargom gelmedi daha veremedim ama sanırım çok beğenecek ,yarın indirimin son günü bence sende 2 tane alabilirsin .

eylülcüm hakkaten çok hoş olur biliyomusun, ikiside erkek çocuğu olunca şöyle hoş desenli bişey alsam çok da manidar olur...
ben bi bakayım canım çok teşekkür ederim tavsiyen için...
birde son birşey sorayım, evinde gördüğün eşyalara sünnette geldi demiş ya, işte nelerdi onlar?? ne getirmiş herkes :) aklımda bulunsun :KK34:

arkadaşım gene sen bilirsin ama o ne der bu ne düşünür gibi kaygı verici düşüncelerden sıyrılmanızı isterim farklı olmak herzaman benim için daha iyidir klasikliğe karşıyım bu da benim fikrim herkesin fikrine saygı duyuyorum

Cocuklara hediye goturme fikri cok guzel bence.
Cocuklarin sunnetine anneye hediye ya da ev esyasi goturmek bana mantiksiz geldi acikcasi. Sanki cocuga deger verilmemis de bu bahaneyle anneye birsey alinmis gibi duruyor. Cocuklari sevindirmek daha makbule gecer. Nevresim cok iyi fikir. Olmadi oyuncak filan.

çocuklar küçükse çok bişey anlamazlar bir gün sevinir diğer gün unuturlar ,ama anneler mutlu oldumu birdaha unutmazlar bana göre ,çocuğa oyuncakmı dayanır ,almışlar uzaktan kumandalı arabadan ,legoya kadar hediye gelmiş ,çocuk hangisiyle oynayacağını şaşırmış ,hatta annesi vermemeiş bile birkaçını ..

gazelcim mesela salon sehpasının üzerinde çok şık bir tabak vardı dekoratif ,o gelmiş hediye ,sonra biri ayaklı köşe lambası getirmiş ,biri banyo paspası almış ,kadın onlara daha çok sevinmişti yani ,ama benimki yine çocuğun odasına göre sonuçta ,biliyordum çünkü bi önceki hafta yorgan aldım anti alerjenik filan dedi gösterdi ,bende o yorgana neversim aldım işte ,bak tükenmeden siteden al bence ..

X