• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları sünnet için en uygun zaman

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kızlar merhaba oğlumu 4,5 yaşında sünnet yaptırdım biraz zorunluluktan oldu gibi kasık fıtığıda çıkmıştı ama çok araştırdım ben bu konuyu psikolojik etkilenirmi diye çok korkmuştum.kızlar ameliyatını hastanede prof.dr çocuk cerrahına yaptırdım.hiçbir sorun yaşamadık allaha şükür.
kızlar genel anestezi altında birde belinden iğne yapıldı hiç bir ağrısı yoktu ameliyata girmeden meyve suyu içinde ilaç verdiler hafızayı siliyor çakır keyifti kahkaha ata ata girdi ameliyata :)) hiç birşey hatırlamıyordu elindeki serum iğnesini görmese iğne yapıldığını bile bilmezdi. Önemli olan çocukla sizin ve çevrenizdekilerin konuşma sitili biz hiç kestilerr gibi laf demedik.öyle olunca çocuk etkilenmiyor. ameliyatdan sonra gayet iyiydi full enerji kudurmaya devam ediyordu 1 gün zor yatmıştır:))
uzun oldu ksr bkmayın umarım faydam olmustur biraz olsun

Back