Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde agrı eşiğim cok düşük.banada suni sancı vermişlerdi.bende agrıdan artık bayılacak gibi oldum ama dogumun sonuna kadarda gittim allaha cok sükür dayanabildim yani.allah herkese kolaylık versin.ben ilk doğumda hastaneye gittiğimde bana suni sancı verdiler. öncelikle şunu söyleyeyim sancı tamamen acı eşiğiyle alakalı bir durumdur. benim acı eşiğim çok düşük. 6 saat suni sancı çektim herşey iyi de gidiyordu ancak bir süre sonra dayanamayacağımı anlayıp sezeryan istedim.
normal doğum sancısı en sık geldiği zamanda bile 2-3 dakikada bir gelir. size 2 dakika durup nefes alma fırsatı tanır. ancak suni sancı da kesilmeyen bir ağrı söz konusu. bu yüzden dayanamamıştım. ama dediğim gibi acı eşiğiniz yüksekte dayanabilirsinizde.
hayırlı ve kolay doğumlar...
Buarada açılma olmadığını hamile iken anlayamazsın böyle bi karara nasıl vardın doğum eylemi başladıktan saatlersonra başlar açılmalar canım doktorun seni korkutmuş olabilir kendine güven sen ..tatlım
kızlar bende yarın suni sancı alacağım.özel bi hastanede ..suni sancı serumu bağlandığında odanızda mı kıvranıyorsunzu tek başınızamı oluyorsunuz.yanınıza kimseyi almıyorlarmı...
kızlar bende yarın suni sancı alacağım.özel bi hastanede ..suni sancı serumu bağlandığında odanızda mı kıvranıyorsunzu tek başınızamı oluyorsunuz.yanınıza kimseyi almıyorlarmı...