Bende her iki bebeğimide suni sancıyla dünyaya getiren bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum!
Büyük kızımın aslında doğumuna bir ay vardı o zamanlar hatta ben altıma kaçırdığımı sanmıştım
Allahtan annem eşortman değiştirdiğimi fark etmişti de kızıma bişey olmadan suni sancıyla doğmuştu. O dönem ben yurtdışında olduğum için eşim yanımda olamamıştı hatta ben doğuma gidiyorum diye aradığımda şaka yapıyorum sanmıştı :)
Her iki doğumumda da sancısız hastaneye gittiğim için hemşireler şaşırıyordu bukadar da rahatlık olmaz güle oynaya doğuma gelen çok az insan var diye
İkinci doğumumda son güne kadar her gün gezdım hatta arada araba bile kullandım son günlerde. Bu sefer tabiki eşim yanımdaydı ve gerçekten izin verselerde doğuma bile girecekti benle ilk yokluğunu affettirebilmek için
Doğumhaneye tamamen giremedi ama hemen kapımın önünde bekledi.
Hemşireler ne zaman istersen doğuma gelebilirsin şu önümüzdeki günlerde sonuçta buda suni sancı dediklerinde eee işiniz ne hadi doğurayım bari gelmişken dedim
Ben senden biraz daha şanslıydım ki 5 saat sancı çektim ve sabaha karşı doğum yaptım. Benim doktorum erkekti ve gerçekten süper destek oldu bana bağırma falanda demedi aksine bağır ama bak sonra halin kalmazsa daha çok sürer dedi ve beni devamlı terkinlerle rahatlattı ve benim doğuma girip çıkmam 20 dakka sürdü.
Çevremde herkes nasıl ikisinide normal doğurdun üstelik suni sancıyla ( doktorlarımın demesi suni sancı normal doğum sancısının iki katıymış )
Bende her seferinde diyorum normal doğum kadar müthiş bir duygu yok üstelik bir daha olsa yine normal isterim diye
Tabi henüz 10 ay oldu küçük kızımı doğuralı o yüzden hiç düşünmüyorum onunla doya doya eğlenmek ve onu büyütmek bana yeterli
Allah herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.