• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suni sancı teklifini kabul etmelimiyim?

üzüldüm bende çok tedirgin olmuştum başka doktorun girmesinden o yüzden serumla doğum başlatıldı,gerçi bende çok memnun kalmadım doğum anında geldi.ondan önce muayeneyi ebe yaptı bilmiyorum belki hep öyle oluyo ama durumumu baksa ıkınma olmamasından dolayı çok sıkıntı çektim çünkü.doğurduğum andan başladım aman doktor güzel dik,eskisi gibi olsun:)) bayıltarak dikişleri attı zaten.hissetmedim ama içte çok dkiş varmış sayısını bile söylemedi ddışarda 4:(ama sonrasında herhangi bi sorun yaşamadım.estetik dikiş neden yapılıyoki dikişlerin düzgün olması içinmi?

üzüldüm bende çok tedirgin olmuştum başka doktorun girmesinden o yüzden serumla doğum başlatıldı,gerçi bende çok memnun kalmadım doğum anında geldi.ondan önce muayeneyi ebe yaptı bilmiyorum belki hep öyle oluyo ama durumumu baksa ıkınma olmamasından dolayı çok sıkıntı çektim çünkü.doğurduğum andan başladım aman doktor güzel dik,eskisi gibi olsun:)) bayıltarak dikişleri attı zaten.hissetmedim ama içte çok dkiş varmış sayısını bile söylemedi ddışarda 4:(ama sonrasında herhangi bi sorun yaşamadım.estetik dikiş neden yapılıyoki dikişlerin düzgün olması içinmi?

beni bayıltmadan dikiş attılar. genel anestezi mi uyguladılar sana dikiş atılırken? genelde sadece o bölgeyi uyuşturduklarını biliyorum dikiş atılırken. iki kere dikiş atılıp tutmadığı için estetik dikiş atacaklar. kaynayan yer düzgün kaynamamış sadece üst dokuyu tekrar kesip estetik dikişle düzeltecekmiş. öyle anlattı doktor. ayrıca benim doktorda son anda geldi. tam bebeğin kafası falan göründü artık bana ıkınma dedi ebe doktoru çağırdılar. başka hastanelerde doğum öncesindede doktor geliyomuş.bu durum benide rahatsız etti açıkçası..

bende suni sancıyla doğum yaptım.yatışım yapıldı.hiç açılma yoktu san cımda yoktu.serumu taktılar 8 de saat 12 de 3-4 cm açıklık olmuştu.epidural iğstedim.yapıldı saat 15 .45 te kızım dünyaya geldi.oğlumuda sancım vardı 3cm açıklık var dediler suni sancıyı taktılar.3.5 saat sancı çektim bir ben bilirim bir allah.suni sancıyla doğum yapacaksanız epidural taktırın derim.çok azaltıyor ağrıyı.

ikinci doğumumda dikişlerimi doktorum estetik yaptı.çok rahat oturabildim.ilkigibi tek tek değildi.batmalar olmadı

Back