kendimi okuyorum sandim.benimde 41+2 de suni cansi verildi.günüm iki hafta gecti verdikleri terminden.bütün vücüdüm sisti onlarinda sancini cekiyordum.doktorumda iyi degil dedi ve suni sanci verdi.dedigin gibi bir yükseltiyorlar bir düsürüyorlar.o sanciklari cektim daha beter yüzüm gözüm sisti.artik birakin uyuycam diyordum....asla ve asla o sancı serumunu taktırmayın diyorum.. Benim acı eşiğim düşük değildir.. 2 kere sezeryan oldum akşamına yürüyordum, ertesi sabah hastaneden çıktım.. Ama ilk doğumumda o pis serumu taktılar ve olamaz böyle birşey... Amacım korkutmak değil yanlış anlamayın, ama şöyle düşünün.. Doğum sancıları birkaç dakikada bir gelir ve yine birkaç dakika sürer.. Yani sizin iki sancı arası nefes almanız için en az 2-3 dakikanız vardır. Ancak suni sancı da sancı kesilmez.. nonstop hissedersiniz.. Belli bir süre içerisinde doğum olmadığı taktirde sezeryana alınırsınız (benim gibi)
İnşallah sancılarınız kendiliğinden gelir.. Hayırlı doğumlar
10 gun once sunı sancı ıle dogum yaptım amacım senı korkutmak degıl madem acıklıgın var bekle benım 41+3 de acılmam 1 cm dı ne yazıkkı bekleyecek zamanımda yoktu sancılar sırasında allahım nefes almak ıcın bıraz olsun durdur sancımı dıye yalvardıgımı hatırlıyorum o yuzden canım bekle
asla ve asla o sancı serumunu taktırmayın diyorum.. Benim acı eşiğim düşük değildir.. 2 kere sezeryan oldum akşamına yürüyordum, ertesi sabah hastaneden çıktım.. Ama ilk doğumumda o pis serumu taktılar ve olamaz böyle birşey... Amacım korkutmak değil yanlış anlamayın, ama şöyle düşünün.. Doğum sancıları birkaç dakikada bir gelir ve yine birkaç dakika sürer.. Yani sizin iki sancı arası nefes almanız için en az 2-3 dakikanız vardır. Ancak suni sancı da sancı kesilmez.. nonstop hissedersiniz.. Belli bir süre içerisinde doğum olmadığı taktirde sezeryana alınırsınız (benim gibi)
İnşallah sancılarınız kendiliğinden gelir.. Hayırlı doğumlar
mrblar sizin fikirlerinize ihtiyacım var
ben 38 haftalık hamileyim dün kontrolum vardı.doktor baktığında 2 cmlık acılman var dedi herşey yolunda çocukta aşağı inmeye başlamış.cuma günü büyük ihtimalle doğurursun dedi.cuma günü bekliyo kontrol edecek .suni sançıyla başlatalım dedi.gittiğim hastanenin yoğunluğundan dolayı akşam ve hafta sonları kendi doktorumun gelme gibi bi lüksü yok.kendi doğurtmak istiyo.buyüzden suni sancı teklif etti.ben korkuyorum heyecandan hiç bişi soramadım neden 38 haftada?sizde nasıl davranmalıyım.gerçi gel ilerleme yoksa ileri tarihede atabiliriz dedi.kafam karıştı.galiba heyecan yaptım.
cevaplarınızı bekliyorum.
neslihan alandı doktorum evt yanımdaydı ama okadar yogun bi hastaneki başka doktor girse farkedermiydi bilmiyorum. sen memnun kaldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?