• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

suni sancı normal sancıdan cokmu farklı???????

hicde berbat diigiil bana sabah 5 de süni sancı verdiler 5-30 da cocugmu kucagma aldım bence süni sancı en iyisi..:emir_bebek:

hiç de bile berbat iste al oyuncaklarını kustum :))
demekki kisiden kisiye gore degisiyo bilemicem ablam icin çok zordu.

bende suni sancı düşmanıyım:(( eğer açılman tamsa belk problem olmaz... ama benim suyum geldi, sancım yoktu... açılmamda azdı.... suni sancı verdiler birşeyim yoktu... birden sancılar gelmeye başladı... korkutmak istemem kimseyi ama çok canım yandı.... ortadan yarılıyorum sandım resmen.... ayyyy 1,5 saat sonra doğum yaptım... ama ben böyle bir acı çektiğimi hatırlamıyorum.... adet sancısı onun yanında sinek ısırığı bile değildi:) bir daha bebek düşünürsem ve suni sancı vermeye kalkarlarsa sanırım kabul etmem.... allah hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım... tez zamanda kurtulursun.... sevgilerimle....

bende suni sancıyla dogum yaptım öldüm sandım cok zor ya gıt allah askına bırden sancı bastırı verıyo bıttım demıstım o an

üc doğum yaptım ilkinde iki saat ikinci kızımda ise 12 saat
daha doğmasına bir ay vardı ve üc santim acıklık vardı on yıldan sonra ğelen bir bebek doktorum ğit hastaneye yat ve kendi halinde doğana kadar bekleyin dedi ama sansımdan her kesin doğum yaptığı bir zamana ğelmesi ve cok kalabalık olması birde üniversite hastanesiydi arka arkaya taktılar hatta bir ara iki tanesi birden ve sonuna kadar acmıslar ölmek ne demek ölüp ölüp dirildim normalde cok nazlı değilimdir her seye ah oh diyen bir yapıda değilimdir ama suni sancı cok kötü ücüncü kızımda ise bekledim 15 ğün evde cektim sancıyı taki 7 5 santim olana kadar suyum evde patladı ve ondan sonra ğelen bir sancı 23 de basladı ve saat 00 kucağımdaydı kızım benden tavsiye eğer önemli bir rahatsızlık yoksa bebek ile ilğili sancınızı evde cekin ve 5 dakikaya düsmeden hastaneye ğitmeyin zaten ondan sonra bir an önce doğurayım diye sancıyı filan takmıyorsunuz allah hepinizi bir avazda kurtarsın suni sancıya ğerek kalmadan

kışıye gore degısıo demek ama bnde istemıorm ama benım gunum gectı buna ragmen sancım yok.bugun dr a gtcem ve sunı sancı derse ne cevap verym dıe sormustum sızlere.en iyisi sezeryan olym ben ya:( TESEKKURLER HERKESEE

cnm daha çok acımıyo doğum sancısıyla aynı ama daha sık aralıklarlaa geldiği içinn insanın canını biraz daha fazla yakıyo yoksa ikiside aynı bence...

Ben suni ile doğum yaptim. Sabah 8 de yattim geçe 10 45 de doğum yaptim ama intihari bile düşündüm öldüm samdim ama olmemişim. Allahim herkesi bi avazda kurtarsin. Arkadaşa katiliyorm eğer bi rahatsizliğiniz yoksa son ana kadar evde çekin sancinizi adam akilli eziyetten uzak. Hiç olmazsa istediğiniz herşeyi yapiyosunuz. Kesinlikle evde çekilmesinden yanayim sancinin .

günüm geçmesine rağmen sancım yoktu suyumda gelmemişdi suni sancıyla doğum yaptım hastaneye güle oynaya gititm gittiğimde 3 cm açıklığım vardı ama sancım yoktu. 3 iğne yaptılar suni sancıyla 2 saatde kızım kollarımdaydı yine olsa yine suni sancı derim evet sancının şiddeti daha yoğum olabilir ama ilk hamileliklerde 7-8 saat süren sancıyı 4 saatde atlatıyorsun kolay ve sağlıklı doğumlar canım sana tavsiyem sancılar geldikçe ıkınman hem kolay hemde yırtılman olmaz birde ebenin dediklerini yapmaya çalış

Back