suni sancı hakkında bilgi ?

hamixsxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
31
1
86
37
İstanbul
slm arkadaşlar salı günü hastaneye yatıcam ve suni sancıyla doğum olucak ama duyduğum kadarıyla çok kötüymiş suni sancı ölemi bilgisi olan varsa yardım bekliyorum.şimdiden teşekürler

41+4 de sunii sancı için randevulaşmıştık doktorumla.. ama 1 gece önce ertesi güne hazırlık olsun diye küveti ılık suyla doldurup oturdum. rahim kaslarını yumuşatsın diye.. bundan dolayı sanırım o gece -yani sunii sancı alacağım günden önceki gece- aniden suyum geldi. 0 sancı ve 1 cm açıklıkla hastaneye gittik. sabaha karşı 05:25 gibi sunii sancı takıldı ve 07:46 da kızımı kucağıma aldım.. kolay bir doğum yaptım.. 9 ay boyunca hiç sancım olmadığı için sunii sancı alınca çok yoğun sancı çektim. yoğun demekteki kastım sancılar direkt 10 dkda 3-4 kere giriyordu. sancı takılır takılmaz doğum sancısı gibi giriyor.. bi de benim şansım açılmam kolay oldu. 1 cm ile başlayan sunii sancı serüveni 2 buçuk saat sonunda 8-9 cm açılma ile sona erdi..
benim herşeyim çok yolunda gitti, sana da kolaylıklar dilerim.. inşallah gönlüne göre olur herşeyin..

bende suni sancıyla doğum yaptım.öğlen 13:30 da suni sancı takıldı saat 3 de kızım doğdu benim doğumum çok kolaydı 37 haftalık doğum yaptım hastaneye gittiğimde 4-5 cm açılmam vardı.haliyle sancılar canını acıtıyor.belki benimki böyleydi bilemiyorum ama benim için korktuğum gibi değildi.5 dkda bir sancılar artınca nts ye bağlayıp kontrol edip direk masaya aldılar 15-20 dk da herşey bitti.korkma dua et allah herkese kolay doğum nasip etsin.hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.

ben de suni sancıyla 4 saatte doğumumu tamamladım..doğumu hızladırıyor.bence korkulacak bişi diil...

çok teşekür ederim arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı içimi rahatlattınız allah razı olsun.yarın kızıma kavuşucaz 9 ay 10 günlük bi serüvenin ardından nihayet yolun sonuna geldik doğum hikayemi yazıcam dualrınız benimle olsun allah herkesi bi avazda kurtarsın inşallah.

hayırlı ugurlu olsun cnm sımdıden :)

ben de ctesi günü suni sancıyla doğum yapıcam korkuyorum ama artık çok ağırlaştım kurtulmak istiyorum ve o sancılar çokda gözüme gelmiyo allahım herşey yolunda gider de rahat bir doğum olur.

arkadaşlar banada akıl verin..33 haftalık hamileyim ve erken doğum riski var doktorum 36veya 37 haftada bebeği sezeryanla alabiliriz beklerse diyor çünkü ters duruyor 4ayından beri halada dönmedi..eğer dönerse su veya sancı gelmeden suni sancı ile normal doğum yapabilirmiyim acaba? sezeryandan korkuyorum

açılma olmadan suni sancı verildiğinde pek öyle kolay olmuyor sanırım...yani uzun sürüyor açılmanın başlaması vs..bebeğin gelmeye niyeti olmadığında suni sancı zor olur be canım...

Bende doğumuma 2 -3 gün varken suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım. Kontrole diye gittik oğlumuzu kucağımıza alıp geldik. Bebeğimizin kalp atışları düzensiz çıktı. Sancı esnasında durumun nasıl olacağına bakmak için kontrol amaçlı suni sancı verildi, tam sonuçlar çıkıp değerlendirilecekti suyum boşaldı böylece doğum başlamış oldu. Öğleden sonra 13.30 falandı serumu taktıklarında 16.20 de oğluma kavuştum. İlk doğumum olduğu için normal sancıyla şiddeti konusunda kıyaslama yapamam ama doğumu hızlandırdığı doğru sanırım. Allah herkese sorunsuz bi şekilde evladına kavuşmayı nasip etsin.

ben de suni ile yaptım sabah 9da bağladılar akşam 7buçukta kızımı aldım :=)
evet şiddetli sancılar kısa sürelerle en şiddetli anları 2saati geçmedi
yani korkuycak hiç biş yok,,,allah yardım eder,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…