Merhaba arkadaşlar. 39. haftamdayım şuan. 4cm e yakın açıklığım var. Nst de düzensiz sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Doktorum suni sancı ile sancılarını destekleyelim doğum yap diyor ama suni sancının çok kötü olduğunu duyduğumdan cesaret edemiyorum kendi sancımı beklemek istiyorum. Ama beklemek de endişelendiriyor. Bu konuda tecrübeleri olanların fikirlerine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar. 39. haftamdayım şuan. 4cm e yakın açıklığım var. Nst de düzensiz sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Doktorum suni sancı ile sancılarını destekleyelim doğum yap diyor ama suni sancının çok kötü olduğunu duyduğumdan cesaret edemiyorum kendi sancımı beklemek istiyorum. Ama beklemek de endişelendiriyor. Bu konuda tecrübeleri olanların fikirlerine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?
I78
Kesinlikle bekle.kendi sancinla hastaneye gitsende bekle.suni sanciyla sezeryana alinmis biri olarak soyluyorum.hem sancilarin bir anda siddetleniyor hemde bebegin kalp atidlarini etkiliyorelinden geldigince dogumu bekle.uzun sure nstde tutmalarinada izin verme.
Ben 2 dogumu normal sanci..3.cuyu.40.haftamda suni sanciyla yaptim..normal dogumu oneriyorum tabiki zor olsada..ama kesinlikle suni sanciyi onermiyorum..kesinlikle...sezeryan daha iyi..yok boyle bir sanci...