• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni sancı almalı mıyım?

yaziciss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
23
22
88
Merhaba arkadaşlar. 39. haftamdayım şuan. 4cm e yakın açıklığım var. Nst de düzensiz sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Doktorum suni sancı ile sancılarını destekleyelim doğum yap diyor ama suni sancının çok kötü olduğunu duyduğumdan cesaret edemiyorum kendi sancımı beklemek istiyorum. Ama beklemek de endişelendiriyor. Bu konuda tecrübeleri olanların fikirlerine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?

cnm konuyu sabah acmışsın n oldun bilmiyorum ama bekle bencee

Merhaba arkadaşlar. 39. haftamdayım şuan. 4cm e yakın açıklığım var. Nst de düzensiz sancılarım çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Doktorum suni sancı ile sancılarını destekleyelim doğum yap diyor ama suni sancının çok kötü olduğunu duyduğumdan cesaret edemiyorum kendi sancımı beklemek istiyorum. Ama beklemek de endişelendiriyor. Bu konuda tecrübeleri olanların fikirlerine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?

Beklediginde bir sıkıntı cikmayacaksa kendi sancılarının gelmesini bekle bence .

I78
Kesinlikle bekle.kendi sancinla hastaneye gitsende bekle.suni sanciyla sezeryana alinmis biri olarak soyluyorum.hem sancilarin bir anda siddetleniyor hemde bebegin kalp atidlarini etkiliyorelinden geldigince dogumu bekle.uzun sure nstde tutmalarinada izin verme.

Baya gec bir cevap ama senle ayni durumdaydim ve ben doktotumu dinledim 10 saat sancidan sonra sezeryana alindim keske bekleseydim belki farkli olurdu

Kizlarrrrr bende 39+5 im ne sancim var ne acilma.... Ne zamana kaDar beklerim.40 dan sonra riskli diyolar. Suni sanci bende istemiyorum.

Ben 2 dogumu normal sanci..3.cuyu.40.haftamda suni sanciyla yaptim..normal dogumu oneriyorum tabiki zor olsada..ama kesinlikle suni sanciyi onermiyorum..kesinlikle...sezeryan daha iyi..yok boyle bir sanci...

Back