• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suni sancı ile gebeliği sonlandırılanlar

Arkadasim oncelikle Allah kolaylik versin. Hem senin,hem bebegin hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun..

Benim anlayamadigim sey su; ben dr a gittigimde bana dalagi var,bobregi şöyle,mesanesi boyle falan hic denilmedi. Yani olumlu ya da olumsuz hicbiraey soylenmedi. Siz ozele falan mi gittiniz?

Yani ben kendi adima konusmam gerekirse zaten cok kisa bakiliyor ultrasonla. Onda da bisey soylenmiyor...

Arkadasim oncelikle Allah kolaylik versin. Hem senin,hem bebegin hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun..

Benim anlayamadigim sey su; ben dr a gittigimde bana dalagi var,bobregi şöyle,mesanesi boyle falan hic denilmedi. Yani olumlu ya da olumsuz hicbiraey soylenmedi. Siz ozele falan mi gittiniz?

Yani ben kendi adima konusmam gerekirse zaten cok kisa bakiliyor ultrasonla. Onda da bisey soylenmiyor...

Ünversite araştırma hastanesinde oldu detaylı ultrasonda fark edildi eko kardoyografi diye bir branş var oradaki cihazla kalbindeki en ufak noktayı bile görüyorlar başımda 4 doktor tam bir buçuk saat baktılarçok nadir bukadar kalp alakalı rahatszlıklar bi arada görülürmüş bu yüzden merak eden her doktr geldi hepside aynı şeyi söledi

Bebeğimin kalp kapakççıkları gelişmemiş iki büyük delikk vardı kalpten akciğere giden damar gelişmemiş kalp kan pompalayamıyordu mideside ters taraftaydı bebeğimin
anladım cnm Allah bir daha aynı acıyı göstermesin inşaAllah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza aldığımız günleri görürüz...

devlette sorun yoksa birşey söylemiyorlar zaten cnm. özelde biraz daha ayrıntılı bakılıyor. ilerleyen haftalarda da ayrıntılı ultrasonda zaten belli oluyor.

A
anladım cnm Allah bir daha aynı acıyı göstermesin inşaAllah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucagımıza aldığımız günleri görürüz...[/QUOT aminnnnn rabbim düşmanıma bile yaşatmasınnn tek istediğim şu günleri atlatmak günaha girdimmi diyede vicdanda yaptım ne beynim durdu ne vicdanım susmuyolar allahımda kızımda affettsin beni diye dua ediyorum:(

canım benm sakın vicdan azabına düşme Rabbim böyle taktir etmiş kim kıyabilirki evladına durup duruken birde böle ciddi bir kalp anomalisi varmış kendini kuruntulara sokma tevekkül et Rabbimden daha hayırlısını dile...

canım benm sakın vicdan azabına düşme Rabbim böyle taktir etmiş kim kıyabilirki evladına durup duruken birde böle ciddi bir kalp anomalisi varmış kendini kuruntulara sokma tevekkül et Rabbimden daha hayırlısını dile...
İnşallah Allahım affetsin tekrar bebek istemeye mahçubum ama çok istiyorum Alahım isteyen herkese versin olumlu yorumun için çok saol böle zamanda böle yorumlara ihtiyaç oluyo

Ben de bi an önce bebeğimi kucağıma almak istiyoum onu alana kadar bu acım hafiflemicekmiş gibi geliyo ne kadar zaman sonra korummayı bırakmış oldun canım ben şu lohusalık dönemini atlatiyom ilk adetimden sonra folik asite başlıcamm korunmayıda bırakmak istiyoum
2 bucuk aydir korunuyoduk canim iste dün gece korunmadik ama hala kararsizim koruncam sanirim 1 ay daha. Dun gece de olduysa bisey rabbime kalmis saglikli bi bebek verir insallah

A
2 bucuk aydir korunuyoduk canim iste dün gece korunmadik ama hala kararsizim koruncam sanirim 1 ay daha. Dun gece de olduysa bisey rabbime kalmis saglikli bi bebek verir insallah
anladım canım bi anda karar verebilmek zor tabi allahım en hayırlısı ı versin inşlah bütün organları yerinde ve sağlıklı olsun bebeklerimizin

A

anladım canım bi anda karar verebilmek zor tabi allahım en hayırlısı ı versin inşlah bütün organları yerinde ve sağlıklı olsun bebeklerimizin
Doktordan geldim simdi korunmana gerek yok ki dedi. Rahmin toparlanmasi icin 6 hafta yeter dedi hani halk arasinda 40 i cikmak ondan denilir dedi.. bu aksamdan itibaren Allah ne verdiyse artik :) amin cnm bu arada rabbim ikimizede bizim gibilere de saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Back
X