suni deri koltuk temizliği

esozi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
124
9
Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık bir ay önce beyaz suni deri koltuk aldık salonumuza. Ama üzerinde herşey leke kalıyor. Daha önce sitede arkadaşlar arap sabunu ile silindiğinde temizlendiğini yazmışlardı ama çıkmıyor:KK43: dün akşam deniz şortumun üzerindeki bütün çiçek desenleri koltuğa geçmiş, uğraştım ama o koca koca çiçekler çıkmadı gitti:KK43: moralim çok bozuk ne olacak şimdi:KK43:(((((((((
nolur yardım edin bana. sizlerinde mutlaka vardır. paylaşımlarınıza çok ihtiyacım var gerçekten. yanıt veren vermeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

:2:

canim afedersin ama suni deri ne demek anlamadim bende koltuklarimi beyaz deri almayi dusunuyorum banada dediler kot pantolonlarin mavisi gecer diye ama ben yinede cok seviyorum benim koltugumada gercek deri dediler ama bilemiyorum arasindaki farki bilen varmi

Canım suni deri yani imitasyon, orjinal deri olmayan kumaşlar. Aynen deri görünümünde oluyorlar fakat gerçek deri değiller. Gerçeğiyle imitasyonunu en kolay fiyatıyla ayırt edebilirsin. Gerçek deri koltuklar bayaa pahalı oluyorlar. Biz köşe takımımızı 4000 liraya aldık. Ama gerçek deri olsaydı 20000den aşağıya alamazdık o takımı.

Arkadaşlar merhaba,

yaklaşık bir ay önce beyaz suni deri koltuk aldık salonumuza. Ama üzerinde herşey leke kalıyor. Daha önce sitede arkadaşlar arap sabunu ile silindiğinde temizlendiğini yazmışlardı ama çıkmıyor:KK43: dün akşam deniz şortumun üzerindeki bütün çiçek desenleri koltuğa geçmiş, uğraştım ama o koca koca çiçekler çıkmadı gitti:KK43: moralim çok bozuk ne olacak şimdi:KK43:(((((((((
nolur yardım edin bana. sizlerinde mutlaka vardır. paylaşımlarınıza çok ihtiyacım var gerçekten. yanıt veren vermeyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

:2:

derdine care bulabildn mi acaba cünkü bende de beyaz sandalyeler var masallah tüm izleri topluyo üzerinde..
oturanları parmak izi gibi popo izinden ayırt edebiliriz :) eger care bulabilseysen bana da söylermisin yoksa bende kaplatmayı düşünüyorum

Benimde nur topu gibi beyaz suni deri koltuğum var. 2 yıldır kullanıyorum..Öyle leke falan kalmadı üzerinde ama ben silmekten deforme ettim koltukları.Şimdi üzerine örtü seriyorum.Ama muhakkak kaplatıcam normal kumaşla

Suni deri yazın sıcağında gerçekten çok terletiyor vucudumuz nerdeyse koltuğa yapışıyor çok sinir bozucu : (

X