- 19 Haziran 2009
- 158
- 0
- 40
- Konu Sahibi elezaizmir
İyi aksamlar bendede pika sendromu var ben kibrit ucu yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı durumdan muzdaripim ... Allah yardımcımız olsun . Süngere karşı koyamıyorum . Bir aralar bırakmaya çalıştım ama beceremedim inşallah zararsızdır. Mide süngeri kolayca eritir diye kendimi avutuyorum yerken .. Kim bilir neler olacak..Arkadaşlar yıllardır araştırıyorum ama hiç kimsede denk gelmedi..İnternette Amerikada bir bayanda varmış aynı sorun onun dışında kimsede rastlamadım..Bileniniz duyanınız fikri olan varmıdır..Bu konuyla alakalı dr.ada çok gittim ancak şaşkın şaşkın yüzüme bakmaktan ileriye geçemedim..Ben sünger yiyiyorum öyle böyle değil bayağı ciddi..gündüz dışarı çıkarken çantama koyacak şekilde kriz bir tuttumu mahvoluyorum..insanlar tv seyrederken çiğdem çitlerler ben sünger yiyiyorum..gece kalkıyorum yine yiyiyorum...süngerciden süngeri alıyorum organik sabunla makinada yıkıyorum sonra onları parçaparça ayırıyorum ve yiyiyorum..çevrenizde böyle bir tanıdığınız varmı? zararlımıdır onuda bilmiyorum...lütfen fikrinizi yazın..yardımcı olun...
Pika sendromu: Nedenleri, Belirtileri ve Tedavisi
Pika sendromu, insanların olmayan veya yenenmesi normal olarak kabul edilmeyen maddeleri yeme isteği ve davranışı göstermesidir. Bu maddeler, toprak, kil, kum, buz, taş, çamur, çimento, kâğıt, pamuk, kömür, saç, kireç, boya çipleri, kibrit başı...www.kadinlarkulubu.com