Sundepil kullananların görüşleri...

tugcek

Sakura
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
15
0
36
Adana
Arkadaşlar ben geçenlerde internetten sundepil siparişi verdim.
Fırsat siteleri var ordan 15 tl ye aldım.
Daha kargoda kullanınca da yorumumu yazıcam.
İnşallah iyi bişeydir.Kimisi kötü diyo,kimisi iyi.
Kullananlar varsa görüşlerinizi yazar mısınız?

Evet kızlar sundepil siparisim bugün geldi ve kullandım.Dedikleri gibi 3 dakikada falan almıyor.Yarım saatimi aldı benim.Ve kökünden de almadı gibi. Hafif yanma oldu ama soğuk suyla yıkayınca bacaklarımı geçti.İyi yanları da yok desem yalan olur simdi.Bacaklarım yumusacık oldu ve temiz iş.Oturdugun yerden bacaklarımı aldım.Eğer zaten jilet,tüy dökücü kullanıyorsanız bazı bölgelerinize sundepil kullanın daha iyi.En azından kesme riskiniz yok,kimyasal içermiyor ve bi kutu bi yıl gidiyormuş ekonomik yani.Böyle işte bakalım yarın benim kıllar sert çıkacak mı?:26: Önemli olan kaç günde çıkması benim için :)

sundepil 3.günde tüylerim gerri çıkmaya başladı..vazgeçtim kızlar kesinlikle almayın yakıyo resmen !!

Ben bir ara bu ürünü kullanıyordum hatta burdada tavsiye ettiğimi yazmıştım. Fakat zamanla kullandıkça tüyleri sertleştirdiğini farkettim. Kökten alan bir ürün değil zaten. Konuyu açan arkadaş 1 kutunun 1 yıl gittigini yazmış ama 1 yıl gitmesi imkansız tek bir yaprak 2 3 kullanım sonrası zaten yıpranıyor. Kısacası tavsiye etmiyorum. Uzak durun elinize alıp incelemeyin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…