- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
canım yumurta akı ıle 1 lımonun kabugunu rendele ve karıstır yuzune sur lekelere gercekten etkı edıyor
Teşekkürler canım en yakın zamanda onu da deniyim o zaman, şuan yüzümde bu maske var yine birdahakine dediğini denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yumurta akı ıle 1 lımonun kabugunu rendele ve karıstır yuzune sur lekelere gercekten etkı edıyor
Teşekkürler canım en yakın zamanda onu da deniyim o zaman, şuan yüzümde bu maske var yine birdahakine dediğini denerim
Kaç günde bi yapıyodun canım?
Ayyy Allahım bu ne böyle maskeyi sürer sürmez yanmaya başladım ilkten oluyodur diye bi iki dakka bekledim ama gözlerimden yaşlar indi artık yıkadım hemen kıpkırmızı oldum yaaaaaaaaaaaaa :84::84: Yüzüm yanıyo hala bişey olmaz inşallah :18::95:
Canım başlarda benimde yanıyor hatta ilk msjda belirttim ama yıkayınca dupduru bir cilt çıkıyor benim ortaya, açık tenliyim bende. kızarıyor birazcık hemen geçiyor ama. senin geçmedi mi yoksa:44:
Ben yarın tekrar yapıcam çok memnunum bu maskeden. çillerim hafifledi gibi, eski sivilce izlerimde gözle görülür yokolma var hatta.
Bnde sivilce problemi olmadığı için bilmiyorum sadece özel döneme yakın zamanlarda çıkar sivilce. kızarıklık yıkadıkdan sonra gitti değil mi?
Yok canım gitmedi yıkadım hemen öyle bi süre kaldı kızarıklık :/ acaba tarçını mı azaltıp denesem
tarçını azaltıp dene istersen, biz annemle çok memnun kaldık çünkü maskeden...
tamam canım bana sonucu bildir.. brde sen lekelerin için mi çillerin için mi kullanıyorsun?
Bi iki saat sonra yapıcam tatlm yazarım sonucu. İkiside :) Bikaç tane çilim var ama en çok lekeler için yapıyorum kızarıklık kaldı bi de kahverengimsi izler :/
Anladım..
Bende aynı sebepden yapıyorum.
Yüzüme ağda yaptırdığım zamanlardan kalan hafif kahverengi sivilce izlerim var.
Ay canım bal kalmamış bizde yapamadım :/ Ama mısır unu maskesini yaptım ona biraz da tarçın ekledim bişey olmadı ben en iyisi azaltıp deniyim şu maskeyi.